nikola indjija
Član
Nek rodi 6t po kj pa moze i 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tehnički za većinu u Hr su ove cijene:krasna cijena kod nas..... za budući rod (a i onaj tko nije prodao u ovom trenutku svoju robu roda 2022.)
pšenica 145 eura
kukuruz 145 eura
suncokret i uljana repica 315 eura
cijene su bez pdv-a... propast u najavi
Da, jer uzmu 8 eura na prijevozu robe.Tehnički za većinu u Hr su ove cijene:
pšenica 137 E/t
ječam 112 E/t
kukuruz 137 E/t
sunco i u.repica 307 E/t
kad uložiš 1700 eura po hektaru moraš loviti takve prinose, vjerojatno 10 tona neću imati, bit ću sa 9 zadovoljan ali cijenom me nema nigdje tu....10tona ...bar imate padavina za te prinose ,ja cu biti srecan ako bude 6t/ha ....kako je krenulo i to ce biti mnogo za ocekivati,svaka kisa nas obisla,pukotine po psenicama u zemlji,prasine kolko hoces po ataru.
Koliko ti tuge ublaze subvencije u tih 1700e?kad uložiš 1700 eura po hektaru moraš loviti takve prinose, vjerojatno 10 tona neću imati, bit ću sa 9 zadovoljan ali cijenom me nema nigdje tu....
po novome (umanjene su) nekih 160 eura, max 200 eura ako prođem na konzervacijskoj obradi na nekim parcelama.Koliko ti tuge ublaze subvencije u tih 1700e?
a ono realno da, imaš tu nekih shema kako održati stari poticaj al to je sve srać truć.... ajd se usudi staviti npr 20% leguminoza tipa soje boba djeteline.... za to dobiješ 167 eura ali samo na tih 20% ili 4 kulture mi smo izbacili maltene soju nakon loših godina i lansjkog dosta lošeg prinosa. tako da u glavi si zacrtam tih 160-200 eura i dobro....Znaci stizemo vas,nama povecali,vama smanjuju ...
puc na 20dinFarmCommerc 21.8 sa pdv.
Ide dole,ko na takmicenju...