nikola indjija
Član
Otkud znam koja je
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ljubi brat sta napisaKao što sam i pisao da cena mora dole.Neki su toliko išli da su prodavali od kuće od 4,500-5000 din .Mnogi odustaju od tova i mlečnog govedarstva.A mi koliko imamo na tovu imamo kukuruza i žita za par godina.Ostaje izvoz-tu vidimo koje su cene otkupljivača.Bala deteline bila 500 din.Kao i kukuruz-negde je rodilo bolje ali su cene bile astronomske a sada veliki pad.Ali koncentrati,stočno brašno-nešto slabo idu dole.O repro materijali da ne govorim.
Jbt.Sta mi ratari i bastovani.Kakve veze mi imamo sa vama?Ako nemozes proizvesti hranu sa svoju stoku idi vozi kamionKao što sam i pisao da cena mora dole.Neki su toliko išli da su prodavali od kuće od 4,500-5000 din .Mnogi odustaju od tova i mlečnog govedarstva.A mi koliko imamo na tovu imamo kukuruza i žita za par godina.Ostaje izvoz-tu vidimo koje su cene otkupljivača.Bala deteline bila 500 din.Kao i kukuruz-negde je rodilo bolje ali su cene bile astronomske a sada veliki pad.Ali koncentrati,stočno brašno-nešto slabo idu dole.O repro materijali da ne govorim.
Ne znam šta te je pogodilo.I ja sam pola žita prodao po 40 i čekam još da poskupi pa sam prodao po 28 i šta sad treba nekog da teram da vozi kamion.Jbt.Sta mi ratari i bastovani.Kakve veze mi imamo sa vama?Ako nemozes proizvesti hranu sa svoju stoku idi vozi kamion
Neka ti dragi Bog podari u sledeće 2 godine rod kao meni i mnogima u Banatu u prošle 2 pa ću te onda pitati šta ćeš ti voziti.Jbt.Sta mi ratari i bastovani.Kakve veze mi imamo sa vama?Ako nemozes proizvesti hranu sa svoju stoku idi vozi kamion