aca74
Član
Biće kod kineza jeftino prodaj manju količinu da bi još jeftinije kupio veliku količinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa Kinezi su podigli cenu kad su povukli ogromne količine.Koji crni vakum, ima ih milijardu i trista miliona, njima mesečno treba 40 miliona tona pšenice za prehranu, najlakše je pustiti buvu u etar da narod ima sa čim da se zabavlja i da se digne prašina i onda paničari prodaji što pre.
Pričao mi shef koji je svojevremeno poslovno duže boravio u Kini da oni uopšte i ne jedu hleb ! Kaže , jedu u manjoj količini jedino neke pirinčane pogačice . Po prirodi posla kretao se najviše po periferijama i nije se zadržavao u većim gradovima . U tim lokalnim hotelima u kojima je bio smešten nije video da bilo ko konzumira beli hleb .Ako sam dobro shvatio Kina pušta 30.11-og 40k miliona tona pšenice iz nekih rezervi u prodaju.......
Pa oni jesu kupovali sve živo jer su znali da će biti panike oko svega zbog korone ali čisto sumnjam da će oni tek tako izvoziti nešto što im treba a pritom nemogu da proizvedu dovoljno za sebe.Pa Kinezi su podigli cenu kad su povukli ogromne količine.
Na taj vakum mislim.
Uvek sam, što ti kažeš, pozitivan optimista. Nisam nikad ni bio mišljenja da će doći do 45, samo sam rekao ako dodje do 45 onda puštam sve. Ali u ovom ludilu sve je moguće...I jos uvek si misljenja da ce od Februara pa na dalje da ode 10 din vise nego sada?
Obozavam pozitivne optimiste
Da li ce biti robe na prodajuNapravio sam skladište i otprilike računamo na tako neki prihod.Kapacitet je 600t.