I dzak kosta nestooZa vrecu od 48kg?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I dzak kosta nestooZa vrecu od 48kg?
Ma to je ja mislim samo trenutno...Kakvi su ovo sunovrati cena kukuruza i psenice, a ulog bio ogroman...
Sto bi moja pokojna baba rekla:U Solun dinar samun,all do Soluna 100 samuna.Kažu na crnom moru 29 dinara kukuruz
I nafta je u Rusiji mozda 30 din...Kažu na crnom moru 29 dinara kukuruz
trenutno cijena svuda ide samo dolje, i ja bih volio da raste ali za sad uopće tako ne izgleda, sirovine sve koje postoje trenutno idu dole (osim možda u maloprodaji)Ma to je ja mislim samo trenutno...
Ko od ovih velikiih otkupljivaca bi bio lud da kupuje u berbi po 37-8-9 ,aa sad da prodaje po 34??
Oni koji se igraju našim sudbinama su inflacijom obezvredili plate srednje klase. Poljoprivrednici sa ovim cenama su ostali na istom. Nekima se status i popravio, ako im rod nije bio desetkovan. Sada su izgleda odlučili da nas vrate na fabrička podešavanja. Videćemo uskoro šta će se dalje dešavati. Svi smo već videli milione ove godine. Nije se desilo. Nadamo se tome dogodine. A videćemo kako će se završiti.I nafta je u Rusiji mozda 30 din...
Milione svakako nećemo videti.Oni koji se igraju našim sudbinama su inflacijom obezvredili plate srednje klase. Poljoprivrednici sa ovim cenama su ostali na istom. Nekima se status i popravio, ako im rod nije bio desetkovan. Sada su izgleda odlučili da nas vrate na fabrička podešavanja. Videćemo uskoro šta će se dalje dešavati. Svi smo već videli milione ove godine. Nije se desilo. Nadamo se tome dogodine. A videćemo kako će se završiti.
Kontra od cega?Ide tocak u kontra posle nove godine i bozica.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Od trenutnog pada cenaKontra od cega?