Krcko_Oraščić
Član
Dolovo 36din do 16% vlage, Cmana otkupljuje a cuo sam i da CUP Glogonj toliko daje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
2-3 slepera za ovu godinu robe ?Nemam gde da skladistim ovu kolicinu. Bilo je 25 kj posejanih.
Nikakvo cudo, neoliberalni kolonijalizam inflagrante…Pljackaju Ukrajinu i uvoze jeftinu robu.
" On je mislio na odluku Evropske komisije da ukine carine i kvote kako bi Kijevu omogućio da izvozi svoje žito preko kopna i iz evropskih luka usred sukoba sa Rusijom.
Taj potez je doveo do toga da su zemlje Evropske unije preplavljene jeftinijim poljoprivrednim proizvodima – dok se pšenica i kukuruz u EU generalno prodaju za 324, odnosno 307 dolara po toni, dok se pšenica i kukuruz iz Ukrajine prodaju za oko 272 i 251 dolar, piše VSJ "
Odete na google translate sajt za prevod
Ukrainian grain prices undercut EU farmers – WSJ
EU farmers are complaining that a glut of cheap Ukrainian grain is ruining their business, the Wall Street Journal has reportedwww.rt.com
Само док се сете да упореде цену пелета и житарица па кад крене ложење....dok se pšenica i kukuruz u EU generalno prodaju za 324, odnosno 307 dolara po toni, dok se pšenica i kukuruz iz Ukrajine prodaju za oko 272 i 251 dolar, piše VSJ "[/I]
Zanimljivaa cena,samoo bi voleo da vidim toga koji imao kod njih 14 posto vlage...zanimljiva cena,samo jos da ima roda bice super
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
mozda i bidne neko iznenadjenje pozitivnoKod tebe ce biti
Kako si dosao do 2-3 slepera ?Matematicki to je jednacina sa jednom nepoznatom .Meni za sada prosek 2100kg/kj a i nisam neki proizvodjac2-3 slepera za ovu godinu robe ?
Slagao bih kad bi rekao da nije, ali samo ovih zadnjih mesec dana.Kalman....
"Dole" je bilo kiše...
Mogu se nadati nečemu...
Не хвали се зваће те Урош у емисију као рекордера за 2022.Danas poceo berbu u klipu
Kws Kasmir,posejao 30 ari za probu..
Iz 30 ari puna IMT kiperka sa metarskim stranicama ,plus pun bunker berac Majevica jednoredni.
3 bunkera staju u punu kiperku .
Po mojoj proceni imaa tu preko 2 tone( mozda i 2 ipo) u zrnu Iz 30 ari...
Kakva je bila godina I nije lose
Videcemo od sutra sta kazu ostale njive...