slobapatrola
Član
Stari kukuruz na berzi 34+pdv.
Zašto i novi ne bi bio ?
Zašto i novi ne bi bio ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
e citam sad u temi kukuruz 2022 tvoj post takodjeAlmex danas podigao cenu kukuruza novog roda.
Milsim da tek kreće igranka sa cenom.
Robe nema 'skace sve od djubriva mašina itd.
Očekujem rast cene za.kratko vreme i tel kel prijem
Pa nece biti robe ovogodisnjeg roda...U juznom Banatu je donekle popravila situaciju kisa pocetkom jula,u ostalim krajevima prema pisanju clanova manje...Mene iznenadjuje da jos uvek ima proslogodisnjeg kukuruza,celo leto je jaka ponuda!e citam sad u temi kukuruz 2022 tvoj post takodje
Skinut 0710 površina 5kj prinos 5700 po kJ sa vlagom 18.
Idemo na bolje njive kada vlaga se spusti.
nema robe???
Dobro Lule ako ti je lakše .e citam sad u temi kukuruz 2022 tvoj post takodje
Skinut 0710 površina 5kj prinos 5700 po kJ sa vlagom 18.
Idemo na bolje njive kada vlaga se spusti.
nema robe???
Lule jesam li ja kriv što ću imati dobar rod?Jesam li ja kriv što kod tebe nije rodilo.Ja BiH voleo neka rodi kod tebe prvo pa posle neka rodi i kod.mene.jel realno da niko ne konta post?
nismo naopaki nego ocigledno zaglibili u svesti
kod nas se skida od 200 do 1200kg ti pises da na slabijoj njivi imas 5700kg i ja iz sale napisem da kao nema robe i niko to neshvata
po tvom pisanju imaces 6t po jutru prosek ove godine ako si ti nezadovoljan sa tim,sta reci
Mnoooogo bolja zemlja nego kod mene i tebe, tu lezi odgovor na prinos....Ja iskreno sam svrstavao i Crepaju u vukojebinu sa ovom nasom ovde,gde svaka kisa otisla u tri lepe p.. materine ,samo ne kod nas.No izgleda,da je njih ipak pogodila kisa,mozda dve.Znaci manjak padavina ?,mislim,o tome ovde pisete,susa vs manjak padavina,ja se samo nadovezujem.