diesel d-60
Član
Znaci 4 banke…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sumljivo mi je mnogoo ovo sve kolega...Citam u nekim clancima da ce izgleda da se dogovore rusi I ukrajinci oko slobodnog izvoza ukrajinskih zitarica crnim morem..I ja se nadam da ce bar tih 34-35 da dogura. Prvo otvara se izvoz, a i ovo vreme narednih desetak dana pakla valjda ce uticati na cenu. Komsija predao jecam u agroprom i ja ga pitao za cenu - kaze 37. Nadam se da ce i kukuruz biti tu negde za dve-tri nedelje
Naravno svi mi nagadjamo i ocekujemo, nadamo se, prizeljkujemo, kockamo se... Kad bi neko od nas znao sta ce biti za 6 ili 12 meseci sa cenama bilo cega napustio bi proizvodnju i usao u trgovinu i izgradnju skladista. Ipak mislim da je veca verovatnoca da kukuruz malo poskupi nego da pojeftini u naredne 2-3 nedelje. Posle u zetvi bi mogla da padne cena ali ne preterano (bar ja tako mislim)Sumljivo mi je mnogoo ovo sve kolega...Citam u nekim clancima da ce izgleda da se dogovore rusi I ukrajinci oko slobodnog izvoza ukrajinskih zitarica crnim morem..
Mogucee da su ovi nasi na vlasti upuceniji I znaju nesto sto mi NE znamo pa pustaju slobodan izvoz,u smislu znaju da ce ako se pusti slobodan izvoz ukrajinskih zitarica crnim morem da ce cena naglo da padne pa zato I daju nama slobodan izvoz ...da nam zamazu oci kako tobozz etooo oni pustili slobodan izvoz aaa nisu Oni krivi sto je cena u svetu u paduu...
Nisam pametan,daj boze da se NE obistine ove moje crne slutnje
Kakvo je danas stanje?Maximalna cena danas 32+pdv.
Molim te komsija drzi se svoga atara ,nepoznas atar Baca pa nisi merodavan pisati i unositi zablude a mislim da ni neradis kod nas u ataru ni ar.Izgore ovih dana i ta bolja… oces reci da se kod tvrdjave slanina dok se ore
31.7-32.5+pdvKakvo je danas stanje?
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Pustio sam jednu količinu po 33,2 sa 8% pdv-a. Neću da diram pšenicu...31.7-32.5+pdv
Sta ja imam unosit zablude? Njive su uz put… nemoj biti ko nas ministar pa pricati da nije bas svugde strasna susa, ima gde je samo susa bez strasna…Molim te komsija drzi se svoga atara ,nepoznas atar Baca pa nisi merodavan pisati i unositi zablude a mislim da ni neradis kod nas u ataru ni ar.
Kolega dobar si,slatko me nasmeja ...,to je san ovde kod nas da plate u Jagodini ,uvek su Nas ucenjivali I uvek kada je recimo npr. kod vas cena u vojvodini bila 30 din kod Nas je 26-7....uvekk nekoliko dinara ispod ...Kaži mu 40 rsd!