aca74
Član
Reci mu da te zove kada zeli da plati 35, ako sada ne plaća 35.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nesmess kolega ni da ih ljutis ,nemas posle kome da prodass...Reci mu da te zove kada zeli da plati 35, ako sada ne plaća 35.
Ako je on jedini otkupljivač, onda mu odmah daj pošto hoće ako ti trebaju novci. Sad ili kasnije on diktira cenu....N
Nesmess kolega ni da ih ljutis ,nemas posle kome da prodass...
Kod Nas nece da plate ni tu cenu koja je na berzi bez Pdv-a
A pdv NE smes ni da spomenes,too kod Nas ne postoji.
Ko placa 35kod nas 35 sa pdv,dal jos cekati...kao nizak vodostaj,nejdu barze...nece vise da plate,sacekacu sredu
Znaci doslo je do 35. Ja sam pitao jednog, 33 a da zovem u ponedeljak. Reko krecem na odmor u subotu, kaze trgujemo kada se vratis. Ja sam pikirao cenu od 35, bice kako bude.kod nas 35 sa pdv,dal jos cekati...kao nizak vodostaj,nejdu barze...nece vise da plate,sacekacu sredu
Danas je prazna proslakod nas 35 sa pdv,dal jos cekati...kao nizak vodostaj,nejdu barze...nece vise da plate,sacekacu sredu
Kako to staro zito hoce svet, a nase staro kazu da ne treba nikom?
lokalni silosi,jedan 35 drugi 34.5Ko placa 35
To njino staro ide kao dug ili rata za oružje koje su dobili a ovo ostalo j sve politikaKako to staro zito hoce svet, a nase staro kazu da ne treba nikom?
Evo danas na NS berzi je 34,2+PDV a proslo je tek 7 dana od kad si pitao... Mozda ode jos koji dinar gore. Imam i ja na lageru tri vagona pa cekam da resim ovih danaKolege citam da kao od cetvrtka obecao ministar Nedimovic da ce biti slobodan izvoz zitarica...
Ja bio juce ovde kod nekih otkupljivaca nude mi 32...
Sta mislite,da li da sacekamo jos koji dan mi sto nismo prodali, hoce li kukuruz da se vrati barr na onu cenu od 34 din po kg koja je bila pre mesecipo dana???