Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 52,9%
  • Ne

Glasovi: 163 47,1%

• Ukupno glasača
    346
Иде Шиптарима,Албанцима јебо им пас матер јел то накнада за Жуту кућу....све им **greška!Ко и ови преко Дрине који хоће своју етничку државу а једу наш лебац матер им **greška!!!!Докле више ћутати и трпети ову НЕправду.

Иде Шиптарима,Албанцима јебо им пас матер јел то накнада за Жуту кућу....све им **greška!Ко и ови преко Дрине који хоће своју етничку државу а једу наш лебац матер им **greška!!!!Докле више ћутати и трпети ову НЕправду.
Druze nije da ih volim ni ja, ali ne dobijaju oni to dzabe nego plate da bi imali hranu. Ne vidim razlog sto hi sad to mrzeli jao jedu nas lebac, ne poklanjamo im mi hranu...

Druze nije da ih volim ni ja, ali ne dobijaju oni to dzabe nego plate da bi imali hranu. Ne vidim razlog sto hi sad to mrzeli jao jedu nas lebac, ne poklanjamo im mi hranu...
Upravu SI,NE dobijaju Oni to dzabe,Ali mi obicni ratari I proizvodjaci NE vidimo tu zaradu koju bi bas sada trebali da imamo...
.Problemm je druze stoo izvoznicki lobi naseg vodje sada uzima kajmak...
Zabranili izvoz ,I takoo oborili cenu na domacem trzistu u Srbiji, aaa godinama unazad na svaku nasu kuknjavu o slaboj ceni zitarica ONiii SE pravdali o slobodnoj trgovini I da je takvo stanje na svetskom trzistu I berzama I da ne mogu nista da nam pomognu...aliii zato EVooo sada kada je dobra cena onda mogu da nam odmognuuu zabranom izvoza...

Radili smo jednom coveku secerac,pa pricali tako o silosima i skladistenju robe pa mi prstom pokazao na silose 6komada bas velikih i kaze mesecno 10000e po jednom silosu mu ostaje

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Upravu SI,NE dobijaju Oni to dzabe,Ali mi obicni ratari I proizvodjaci NE vidimo tu zaradu koju bi bas sada trebali da imamo...
.Problemm je druze stoo izvoznicki lobi naseg vodje sada uzima kajmak...
Zabranili izvoz ,I takoo oborili cenu na domacem trzistu u Srbiji, aaa godinama unazad na svaku nasu kuknjavu o slaboj ceni zitarica ONiii SE pravdali o slobodnoj trgovini I da je takvo stanje na svetskom trzistu I berzama I da ne mogu nista da nam pomognu...aliii zato EVooo sada kada je dobra cena onda mogu da nam odmognuuu zabranom izvoza...
Sve si u pravu, ali tu nisu "krivi" ni Albanci ni Hravati, nego nasi unutrasnji neprijatelji. Kad se toga resimo, tj pocistimo nase dvoriste a manje "mrzimo" ostale bice nam bolje....

Eh... Nemere... Mora da su siptari, ustase i fasisti u pitanju, a mi da se valjamo jos kroz 10-20 god "zbog" istih u istom mestu... da tapkamo...

Nazad
Vrh