Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 52,9%
  • Ne

Glasovi: 163 47,1%

• Ukupno glasača
    346
Ajd ne zajebavaj.
Pravice od kukuruza i psenice koje ce platiti tajkuni maksimalno 25 dinara.
Imali ste 7 dana da prodate 32-33,sad je gotovo.
Rekao sam pre 10 dana sta ce biti.Samo "beep" je mogao da misli da ce nekom zavaljati kukuruz na 40-50 dinara.
Rekao sam i za 20 dinara.Ne bih da vredjam,25 je gornja granica veoma brzo.

Од мене неће имати вајде али кукуруза има по приватним складиштима море то они знају,а да би то извукли од људи знају шта морају да ураде... и још нешто ко до сад није продао знај да му није фрка за паре чекаће ако треба и лето бар ја тако мислим.

Ajd ne zajebavaj.
Rekao sam pre 10 dana sta ce biti.Samo "beep" je mogao da misli da ce nekom zavaljati kukuruz na 40-50 dinara.
To zato sto si ti stocar?

Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока

Prodaće oni koji imaju džondireve i clasove da otplaćuju....
Moj će kod kuće čekati ako treba i oktobar.
Po koji džak od kuće pokriće trošak za leba, preživećemo....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Ne znam kakve veze ima ko šta vozi. Ako taj što vozi dzondira proda kukuruz da bi platio ratu, od čega će on onda da ima za leba do oktobra? Ne ide mi nikako u glavu, kako ti što imaju velike rate kredita pa moraju da prodaju robu po niskim cenama da bi odplatili rate pa još im i ostane za leba do jeseni, a ovi što nemaju kredita oni čuvaju robu i uzmu dobre pare a voze ruseve i imt-ove...?! Ko nije prodao a trebaju mu pare, prodaće onoliko za koliko mu treba para a ostalo će stojati i čekati bolju cenu isto kao kod tebe...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Ajd ne zajebavaj.
Da nije lopovska drzava sad bi taj kukuruz bio 40 dinara s pdvom. Stocarima ako ne krene cijena mesa gore i to znacajnije nece se ni na 32 dinara pronaci

Vidimm kako neki ovde likuju sto je stopiran izvoz I navijaju da sto vise padne cena...
Oduvek je bilo neslogeee u srbaaa,I da komsiji crkneee kravaa...
Umesto da svi I stocari I ratari da izadjemo na ulice u proteste I zbog cene goriva I ove nebuloze da moraa da Ides traktorom na pumpu,I zbog najmanjih subvencije u okruzenju, I zbog cene stoke koja je jeftinaa zbog uvoza mesa sumljivog kvaliteta, I ratari koji samo traze slobodne trzisne uslove itdd itdd ,a mi staaa radimoooo??,mi ovde jedan drugog ujedamo I podjebavamoo...???

@mixer87kac
Skroz si promašio suštinu....
Da preformulišem:
Jeftino će dati oni koji moraju, tj biće im otet po maloj ceni.
Ja konkretno neću prodavati makar do oktobra, zato što ne moram. Prodaću po koji džak ako zatreba da kupimo leba, ako baš do toga dođe ...
Zaduži pa vladaj, mislim da je prava definicija za ovo što se u srbiji dešava...

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

pa i bice oko 40 din psenica kao sto ce i kukuruz blize 40

ovo sam napisao 23 decembra u temi cene vestaka,nisu mi verovali
trenutna zabrana stopirala rast i otkup ali polako
repica oko 100din da znate

pa i bice oko 40 din psenica kao sto ce i kukuruz blize 40

ovo sam napisao 23 decembra u temi cene vestaka,nisu mi verovali
trenutna zabrana stopirala rast i otkup ali polako
repica oko 100din da znate
Daj boze komsija. Ja imam na lageru nesto , nudili mi 34 do pre par dana a sad se svi ucutali. Po meni je sad najpametnije sacekati, naravno ko moze. Pozdrav za sve kolege u ovim teskim vremenima.

Nazad
Vrh