Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 52,9%
  • Ne

Glasovi: 163 47,1%

• Ukupno glasača
    346

Marko69

Na dnu teksta ove vesti piše i ovo :
Kako je dodao, pripremljena je odluka da poljoprivrednicima na pumpama NIS-a u narednih mesec i po dana bude subvencionisano gorivo.

Ovde jos velika vecina neshvata da smo mi manjina.
Vucko igra partiju saha i mora nesto da zrtvuje da bi pobedio.
Odlucio je da zrtvuje konja, jer zasto i ne bi kad su ga do sad uvek svi zrtvovali.
Konja je najlakse jer su samo dva konja, a pesaka je mnogo vise i oni ce mu doneti pobedu.

Odusevi me kada procitam neke komentare ovde jer vidim da nismo nepismenne I glupe budale I magarci I volovi koji samo znaju da vuku I rade nego da I medju nama ovde na forumu koji SE bave poljoprivredom imaa mnogoo pametniiih ljudi ...
@paorpaor svakaaa cast za komentar-moj naklon do zemlje..
Ja samo mogu da kazem da je ovo sramota I .ebanje u zdrav mozak ovo sta nam vodja radi,emmm imamo bedne I najmanje subvencije po hektaru u okruzenju I evropi,em nemamo naftu oslobodjenu od akciza za poljoprivreduu kao sto mnogii imaju u okruzenju ( neka zajebu ovi sa tim pricama I popustom od 3-4-5 dinara PO litru,pricam o akcizi koja je 70-80 dinara PO litru) i do sada Nas vodja pustao da tako kazem igramo BOSI I bez kostobrana na svetskoj trzisnoj fudbalskoj utakmici sa nekim ko je u kopackama I punoj opremi I sa 5:0 u prednosti u odnosu na nas...
EEE AA saddd TI UZEO-OTEO i To PRAVOOO da se boris na toj svetskoj trzisnoj utakmici ...
Sad CE On sa njegovom bandom da izvozi tvoju muku I znoj I uzima kajmak ,a tebi ko psu vezanomm na lancuu,koliko ti baci I koliko ti daa...

Jest i to ali koliko ce to iznosit?
3 din

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Nemam poima koliko će da iznose subvencije .Ovo su njegove reči.

"Doneli smo dodatnu odluku, imamo pravo na indeksaciju, kad situacija u svetu to nalaže. Država gubi ogromne pare, ali odričemo se 20 odsto akcize".

"Mi subvencionišemo da poljoprivrednici na svim NIS-ovim pumpama za njih najmanje mesec i po ostaje cena 179 dinara. Za sve druge biće minimalna povećanja, samo da bismo obezbedili snabdevenost".

Kao posledica najave zabrane izvoza je prestanak otkupa.već duće vreme pratim oko klackanja sa cenom.Ko je mislio da će to doveka trajati,prevario se.Ovi što imaju kućni lager će dobro proći a ostalima neka je Bog u pomoći.

Cekaju... nadaju se da ce padati cena... Preduhutrio me komsija. Takodje mislim da ce to samo malo da ublazava uspon cene, mozda ce biti lov u mutnom nedelju dana, a posle opet ide cena gore (to sad ne moze da se zaustavi... bar ja tako mislim).

Kao posledica najave zabrane izvoza je prestanak otkupa.već duće vreme pratim oko klackanja sa cenom.Ko je mislio da će to doveka trajati,prevario se.Ovi što imaju kućni lager će dobro proći a ostalima neka je Bog u pomoći.
Prevario se onaj ko veruje da radikal menja cud,,pre tri daana kaze nema zabrane,znaci ipak ima,kada trziste kaze da cena ide na dole,tu ne moze da reaguje,ali na skok cene moze zabranom izboza,dok sa druge strane ne moze recimo da ukine akcizu na dizel za poljoprivredu,ima ovaca ,bice vune,pun kamion

Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока

Nazad
Vrh