Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 52,9%
  • Ne

Glasovi: 163 47,1%

• Ukupno glasača
    346
Ja mislim da ce ovaj rast Cena da traje dok traje ratt u ukajini I sankcije Rusiji...
Tako da treba biti PAMETAN I ko nije prodao da proceni , odigra i izabere pogodan trenutak I proda ...
Ovo sa cenom je sada tolika kocka da se sada svelo na too ko je veca Baba Vanga Taj ce najvise profitirati...
Budi sada pametan da li da cekas Jos i dokle ,ili da odmah prodas??
Kod Nas u Jagodini uvek kasni Cena za vama u vojvodini I Macvi itd,ja juce pitao kod Zice kazu mi radnici 28 din otkup..LOV U MUTNOM I KOO KOGA...

Ima o tome pisati stosta
Sta i kad se proda ? Npr ratar ,radis samo to i treba zivjeti odrzavati godinu dana a mozda i 2 ako sledeca bude kiks.
Drzati u novcu ? Na racunu nikako. Kes isto propada svaki dan . Tako da npr jos nisam prodo ne iz alavosti sto je malo nego ako sve poskupljuje i dalje topi se . Budi pametan .Opet ljudi na platama fiksnim njima je jos gore ...

Prekjuce ja zvao pa bila 29 a danas mi prijatelj javlja da cena 31 kod njih pa bio da pustim sav kukuruz

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Moja neka racunica bila na 29 ali posto sam planirao da za prikolice dam 10000 a dao 11500 taman cena od 31 mi odgovara i necu vise cekati jer sam zadovoljan sa tom,najverovatnije ce ici cena gore ali nedaj boze da padne onda je gubitak

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Sta bi bilo kad bi bilo!Poenta je da kukuruz sa kucnog lagera ne uzimaju bas trenutno samo imaju kao cene.
Kako ne uzimaju, mene zove njih 5 traze i nude cene, a imam kuci ne nesto preterano interesantno 2,5 do 3 vagona u zrnu. Ko ima kolicinu itekako su im interesantni jer je to kukuruz koji nije kod njih....

Evo kod mene je drugacije nudim 1vagon da prodam samo jedan nudi 30 din ostali momentalno ne rade otkup[4 otkupna mesta].Nije to losa cena za mene ali pratim pa kako bude

Ja sam juče prodao pola mog skromnog lagera po 31 sa pdv. Sa ovom cenom mi je isto kao i da sam ga jesenas prodao po 28.5 sa njive, kad se uračunaju troškovi lagera sa svim pratećim procentima koji idu uz njega. Da li će biti skuplji ne znam, nisam mogao više da čekam jer su se troškovi i dugovi nagomilali...

Ja mislim da ce ovaj rast Cena da traje dok traje ratt u ukajini I sankcije Rusiji...
Tako da treba biti PAMETAN I ko nije prodao da proceni , odigra i izabere pogodan trenutak I proda ...
Ovo sa cenom je sada tolika kocka da se sada svelo na too ko je veca Baba Vanga Taj ce najvise profitirati...
Budi sada pametan da li da cekas Jos i dokle ,ili da odmah prodas??
Kod Nas u Jagodini uvek kasni Cena za vama u vojvodini I Macvi itd,ja juce pitao kod Zice kazu mi radnici 28 din otkup..LOV U MUTNOM I KOO KOGA...
Ocigledno nisi pratio Vucica sinoc na udarnim vestima.

То исто што си болдовао у Мустанговом посту, јуче сам чуо и ја од власника силоса у месту, када сам га питао колико могу да добијем за кукуруз који ми је тамо на лагеру. Као - "сачекај још мало".

Ja sam danas pitao coveka koji otkupljuje kukuruz, danas cena za kukuruz od kuce 35 din sa pdv. Pitam sta dalje, kaze moze sledece nedelje da bude i 50 i 25 din za kg, sta ce biti niko ziv ne zna....

Nazad
Vrh