Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I u Milenijumu?Jel jos Branko tamo?Kod nas po lokalu 35 sa 8%
Da i tamo, nije vise on tamo.I u Milenijumu?Jel jos Branko tamo?
A baš te briga.Važno je da nemaš da brineš.Slušam vesti na radiju, kaže voditeljka da je predsednik izjavio da nemamo razloga za brigu jer je setva uspešno prošla. Ne znam na koju je setvu mislio.
Gde voze? Ko je najbolji kupac?Данас у Србобрану видим масовно људи товаре кукурузе из кућних лагера.
Pa rekao je da za sad nece biti zabrane izvoza,ali sigurno nece dopustiti da cena divlja,dal zbog stocara ili otkud znam,ali ja nisam bas toliki optimista,ovim tempom samo za desetak dana cena ce preci mozda cak i 40 din,ma je ....ima drzava da intervenise itekako,imaju oni 99 nacina da nam smanje zarade.Ali cena goriva to sigurno mozemo ocekivati da raste na vise.....Ne gledam TV vec desetak zadnjih godina...
Sta je rekao I prevedi ?, reci svi ovde da cuju mozda ce nekom koristiti...??
Koja je ta zadruga kod vas jer vi ste tako blizu a uvek nas gazite sa cenama od par din vise!Kod nas po lokalu 35 sa 8%
Placaju u Kovacici svi 35 kukuruz danas, ima 4-5 otkupljivaca....Koja je ta zadruga kod vas jer vi ste tako blizu a uvek nas gazite sa cenama od par din vise!
Treba biti strpljiv , samo nebo je granica ........ovim tempom samo za desetak dana cena ce preci mozda cak i 40 din..........
Немам појма да ли још некоме терају али видим да доста терају Дебељаку на Староме Сегединцу цену не знам.Gde voze? Ko je najbolji kupac?
RealnoSačekamo još mesec dana pa menjamo za ureu kilo za kilo....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Bogate zemlje ce odgovoriti - emisijom novca. One barem toga imaju u izpobilju.Treba biti strpljiv , samo nebo je granica .
Svašta nešto se poklopilo i ako je ikada trebalo čekati i rizikovati to je upravo sada
Verujem da će ova situacija sve opameti i da će u budućnosti bogate zemlje
izmisliti razno-razne mehanizme kako bi se zaštitile od divljanja cena ali tako
nešto trenutno ne postoji .
Iskoristite ovaj trenutak i sačekajte svoju cenu .
Kolega imas mozda broj otkupnog mesta Milenijuma?Da i tamo, nije vise on tamo.