Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 52,9%
  • Ne

Glasovi: 163 47,1%

• Ukupno glasača
    346
To je najlakši način , ali emisija novca za ovo , emisija za ono i neizbežno ode sve u inflatornu spiralu ..........
Čuvajte robu koliko god možete , novac gubi vrednost ........
Vracamo se u kameno doba...robna razmena...novac je samo papir...

Tesko...Neces imati od koga da uzmes ovce.Nema ovaca.
A i paritet je los.Ne ide...
Prosecna domaca ovca jede travu,pase veci deo godine...Nije joj potrebno mnogo kukuruza.
Inace,od danas mp cena kukuruza je 38-40 dinara. U nasem kraju,Loznica i okollina.Ima jos pacijenata koji prodaju po 33-34.U maloprodajama.Ekonomija im nije jaca strana nikad bila...Valjda ne kapiraju sta se desava..

Poslednja izmena:
Ima ko jede,taman da se napravi jedan dobar skup,evo ja cu da kupim pivo prodao sam kukuruz po oooopasnoj ceni pa da castim😉

Аха, а кол'ко онда оваца да тражим за три вагона "куруза"? ;)
Ne znam kolko ovaca al siguran sam da ne znas ni koliko evra traziti kad od jutra do mraka cena ide za 20-30% vise!😀
Pitanje je za milion € kad realizovati prodaju a da se potom ne kajes!
U istoj kozi sam i ja i sa kukuruzom i sa psenicom!

Tesko...Neces imati od koga da uzmes ovce.Nema ovaca.
A i paritet je los.Ne ide...
Prosecna domaca ovca jede travu,pase veci deo godine...Nije joj potrebno mnogo kukuruza.
Inace,od danas mp cena kukuruza je 38-40 dinara. U nasem kraju,Loznica i okollina.Ima jos pacijenata koji prodaju po 33-34.U maloprodajama.Ekonomija im nije jaca strana nikad bila...Valjda ne kapiraju sta se desava..
A ti si druze koliko vidim eksperttt za svaku oblastt I sve kapiras ...I svaka oblast ti je koliko vidim "jacaa strana"...
Spuustiii se malo...
I Sokrat,za koga mnogi kazu da je najveci mudrac koji je postojao, govorio je za sebe:"Znam da nista NE znam"

Није Цацо штос у томе, већ што си ти написао да постоје два начина... хм.... "конзумације" оваца, што ми је откровење, па сам ти се захвалио што си своје лично искуство поделио са форумом. :)

Pa šta ću kad rado jedem jagnjetinu, neću da lažem....
Inače ns agro ing 30 din kod nas, juče pred zatvaranje....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Izgleda je to njihova taktika,kod nas je poceo sa radom novi otkupljivac pa moraju da prate njega i okolna sela posto jesenas jedino kod njih bila slabija cena pa ako bude i ove jeseni tako nece imati robu jedino kad kod ostalih dodje do zakrcenja

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ma jes đavola. Kod nas već par godina uvek najlošiji sa cenom.
Jesenas u žetvi držali cenu na 25 dok je kod drugih išla i do 27. Kako im niko nije nosio robu, digli cenu na 28 odjednom, primili robe koliko su već primili za 2-3 dana pa odmah vratili cenu na 25.
I od tada uvek kaskaju 2-3 dinara iza drugih.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh