Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 52,9%
  • Ne

Glasovi: 163 47,1%

• Ukupno glasača
    346
Ziva vaga svinja sedam puta cena kukuruza, takav je odnos neki bio, znaci kukuruz 30 svinji 210
Prijatelju takoo sam i jaa do pre 10 God hteoo glavomm kroz zid...trazio neku pravdu za cenu stoke u odnosu na cenu kukuruza,hteo sam saaamm da menjam svet ...I onda jednog dana resimm da sveeee rasprodam STOKU vodjen starom MUDROSTI: "Juce Sam bio pametan pa hteo sam da menjam svet,danas sam mudar pa menjam samog sebee"
I super mi je sada u odnosu kako je bilo pre 10 god dok sam cuvao stoku...

Свако ко жели да се бави сточарством,говедарством,свињарство итд мора имати земље да створи храну за те животиње.Куповина хране за животиње је пропаст, у том случају не треба се ни бавити тим послом.У ствари колико ћебе толико се покријеш и сам сам се бавио овим послом и пре 7-8 год све распродао до задњег папка јер нисам опстајао иако сам имао своју храну и доста земље за потребе крава 25 ком којечега крава,јуница,бикова.Између осталог ја да сам нека власт дао би свим људима који држе говеда бенефицирани радни стаж,субвенције и све остало....јер ко није држао краве не зна шта је Робија.

"Kad bih ja bio neka vlast, ja bi ljudima koji zive ovde, u ovome gradu, priznavao duple godine zivota.."

Meni nudi moj otkupljivac 31,2 sa pdv za kukuruz od kuce. Neka cuti jos malo ice to jos vise....

Nazad
Vrh