Kolega uvek si bio optimista.Ili obrnuto......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega uvek si bio optimista.Ili obrnuto......
Biće velike turbulencije u ceni žitarica i uljarica . Trenutno juce bio skok 10 % pa odmah danas pad 10 % što nije malo.Zasto mislis da ce biti obrnuto??
Valjda je logicko ako uvoznici sa mediterana NE mogu da nabave zitarice iz Ukrajine,a trebajh im,da CE ih pootraziti na drugom mestu...
Mene ucili na ekonomskom fakultetu:Manja ponuda-vece cene..
Jesu li te ucili na tom "fakultetu"da postoje odredjene mere koje drzava moze da sprovede kako bi ogranicila ili ukinula izvoz strateski vaznih prozvoda za svoje stanovnistvo.Zasto mislis da ce biti obrnuto??
Valjda je logicko ako uvoznici sa mediterana NE mogu da nabave zitarice iz Ukrajine,a trebajh im,da CE ih pootraziti na drugom mestu...
Mene ucili na ekonomskom fakultetu:Manja ponuda-vece cene..
ahahahha kako odma busite i likujete, to je neverovatno...samo da komsiji crkne kravaKukuruz otisao gore i odmah pao , kome 30 din nije bio dosta sad moze da se slika........
Brate imam i Ja jos dosta, ali vidices buduca desavanja...daj da gresimahahahha kako odma busite i likujete, to je neverovatno...samo da komsiji crkne krava
Sto nisi prodao onda sve ako znas buduca desavanja da ide dole kukuruz?Brate imam i Ja jos dosta, ali vidices buduca desavanja...daj da gresim
Nikad ne prodajem svu robu odjednom...NIKAD.......Sto nisi prodao onda sve ako znas buduca desavanja da ide dole kukuruz?
Nadam se da kod nas nece ici preko 1,5€U Evropi, konkretno Nemackoj juce skok kukuruz 305e psenica rekordno 340e tona. Al i gorivo se se lagano krece do 2e.
Koliko puta sam zbog takve magije kiksnoKod nas u bcm u Idvoru je 29.5 din sa pdv sa lagera cena kukuruza. Cekamo "magicnu" cifru od 30 din/kg