dragan.kovacev
Član
Trgovao sam i ja nesto na 30+pdv prirodno suv.
Do 16% vlage je trgovano na 29+pdv
Do 16% vlage je trgovano na 29+pdv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ide lager od nove godine samo, pre toga dzabe. Lager je ove godine 0,5 % plus pdv sto nije tako mnogo....Verovatno naplacuju lager.
To je ekstra i retkos da kad je kod njih daju pdvIde lager od nove godine samo, pre toga dzabe. Lager je ove godine 0,5 % plus pdv sto nije tako mnogo....
Да га 'ем ако код нас не скидају за лагер већ наредног месеца после жетве...Ide lager od nove godine samo
Tako je i ovde uvek bilo, jesenas retkost koja se desila je beslplatan lager do 31.12 i posle toga 0.5 % lager mesecno. Tesko to.bude na jesen opet...Да га 'ем ако код нас не скидају за лагер већ наредног месеца после жетве...
Da ima i takvih što sse tiče naplate lagera.Ide lager od nove godine samo, pre toga dzabe. Lager je ove godine 0,5 % plus pdv sto nije tako mnogo....
Ma naravno, to je najbolje tako. Onda si svoj na svome ne moze niko da te zeza ii za cenu ni za lager. Sve sto se ne proda u jesen zbog novaca treba kuci lagerovati kako ko zna i ume....peko
Zadnjih nekoliko godina dogovaram se oko tog lagera i nisu imali sluha odustao sam vise nevredi,evo sad cujem da su to prihvatili a do sad je bilo 1% plus pdv a mozda i vise,sve treba reci .. no shvatio sam neke stvari kako ko posluje i od sad kuc kuc,koliko je cena.toliko i toliko e hvala lepo nedam vam ili dajem vam gde kako odgovara mi s njim radim bez pardona i bez ljutnje.Moje merdavine i moj tavan silazim i penjem se kad ja hocu
Ma samo sam se setio Radovana 3. i scene kad on kaze "kad bih ja bio neka vlast..." jer si ti to pomenuo.. Nista drugo, cak ni vezano za ostatak tvog komentara samo mi sve ovo lici na jednu veliku predstavu koja ce da se zavrsi kao i sve one prosle, tragikomicno za obicnu raju a sa srecnim krajem za mafiju..Како ово треба да схватим?
Јес', беше 1% месечно, барем код нас.do sad je bilo 1% plus pdv a mozda i vise
Cena je 324.5,a 307.5 je za jun 2022.Jel moguce da je na Matifu kukuruz 307eur ? Jesu to trenutne cijene ili sta ?
Pa rat je, sto je cudno? Ako ovo potraje 3 4 mjeseca bit ce kukuruz i 350 360 eura ipak je rusija i ukrajina proizvedu 20% svjetskog kukuruza 29% zita, 80% svjetskog suncokretovog ulja.Jel moguce da je na Matifu kukuruz 307eur ? Jesu to trenutne cijene ili sta ?