Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 52,9%
  • Ne

Glasovi: 163 47,1%

• Ukupno glasača
    346
peko
Zadnjih nekoliko godina dogovaram se oko tog lagera i nisu imali sluha odustao sam vise nevredi,evo sad cujem da su to prihvatili a do sad je bilo 1% plus pdv a mozda i vise,sve treba reci .. no shvatio sam neke stvari kako ko posluje i od sad kuc kuc,koliko je cena.toliko i toliko e hvala lepo nedam vam ili dajem vam gde kako odgovara mi s njim radim bez pardona i bez ljutnje.Moje merdavine i moj tavan silazim i penjem se kad ja hocu :cao:

peko
Zadnjih nekoliko godina dogovaram se oko tog lagera i nisu imali sluha odustao sam vise nevredi,evo sad cujem da su to prihvatili a do sad je bilo 1% plus pdv a mozda i vise,sve treba reci .. no shvatio sam neke stvari kako ko posluje i od sad kuc kuc,koliko je cena.toliko i toliko e hvala lepo nedam vam ili dajem vam gde kako odgovara mi s njim radim bez pardona i bez ljutnje.Moje merdavine i moj tavan silazim i penjem se kad ja hocu :cao:
Ma naravno, to je najbolje tako. Onda si svoj na svome ne moze niko da te zeza ii za cenu ni za lager. Sve sto se ne proda u jesen zbog novaca treba kuci lagerovati kako ko zna i ume....👍

Како ово треба да схватим?
Ma samo sam se setio Radovana 3. i scene kad on kaze "kad bih ja bio neka vlast..." jer si ti to pomenuo.. Nista drugo, cak ni vezano za ostatak tvog komentara samo mi sve ovo lici na jednu veliku predstavu koja ce da se zavrsi kao i sve one prosle, tragikomicno za obicnu raju a sa srecnim krajem za mafiju..
Sto se robije u stocarstvu tice tu se potpuno slazem, poticem iz porodice koja se iskljucivo bavila stocarstvom do nedavno ali poslednjih godina stalno pojacavamo ratarstvo a smanjujemo stocarstvo. Lepo je meni da ima dete mleka i sira kod kuce, lepo je da se zakolje 2 svinje po 150+kg pa da bude i mesa i cvaraka, lepo je sto sam prekjuce ispekao prase i jagnje, ali sve je to lepo dok sam iskoristim to za sta se mucim. A da se od toga zivi, da hranim stoku da prodam pa da od toga kupim 'leba i patike, e od toga nema nista..

Nazad
Vrh