Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 52,9%
  • Ne

Glasovi: 163 47,1%

• Ukupno glasača
    346
Пекс, да не знаш за колико сада иде код вас? Овде код нас је стара тактика - питам јуче жену која ради на силосу, да ли зна за коју цену иде кукуруз, она ми каже оно уобичајено "Зови Живицу...".

Пекс, да не знаш за колико сада иде код вас? Овде код нас је стара тактика - питам јуче жену која ради на силосу, да ли зна за коју цену иде кукуруз, она ми каже оно уобичајено "Зови Живицу...".
E ne znam tacno, nisam odavno pitao Jasnu. Mogu sutra da proverim pa javim ovde...

Ма немој да узимаш обавезу - просто сам мислио да су у току и да код вас није као код нас, ствар која се за свакога посебно.

Ма немој да узимаш обавезу - просто сам мислио да су у току и да код вас није као код нас, ствар која се за свакога посебно.
Pa znam sigurno da i caka i bcm imaju razlicite cene robe za ljude u zavisnosti od
" kolicine", tj zavisi ko koliko zemlje radi.
Onda dele imaju naziv za svoje kooperante, oni koji sve uzimaju kod njih ( seme,djubrivo...) za njih isto posebni uslovi. I tako, uglavnom cenkanje kao na pijaci i uvek ima prostora barem malo za nesto bolje po nas....

Tako i kod nas do 27 din gde god sam zvao ali sa ovim sto radim stalno dao mi 50 para vise pogadjamo se ko na pijaci

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Potrosnja kod nas je zanemarljiva,cena stoji a mozda ce i pasti kako se blizi setva a za posle ce biti dobro da bude i ovakva,neka moja predpostavka mada vise nista nema veze s vezom,mnogo faktora je posredi.

Znaci ako tamo bude 30+ onda mogu da zovem ns- agro mozda bude tamo 29

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Nazad
Vrh