Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 52,9%
  • Ne

Glasovi: 163 47,1%

• Ukupno glasača
    346
Ma koji ce mi,imam ja kukuruza ali cekam dok ne naidju neke zmajevke da kupim do tad cekam,eventualno ako kukuruz ode na 29 onda imam drugi uslov da prodam

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

12t a visoka je zbog arnjeva dosta,cale je nije stedeo napunili smo je do cepa sto se kaze mada ja nisam za to...

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Ma koji ce mi,imam ja kukuruza ali cekam dok ne naidju neke zmajevke da kupim do tad cekam,eventualno ako kukuruz ode na 29 onda imam drugi uslov da prodam

Već koji put sam te se setio gledajući oglase, ima momentalno jedna kao lutka.. Samo ne znam šta tačno tražiš, dlaku u jajetu...

Тренутна цена кукуруза на тржишту - то је тема.

Видим нове постове и кликам одма' да видим новости, а ви и овде почели да разглабате о приколицама.

Takve trazim ali ova u pivnicama kriva sasija i gume na slikama ok al uzivo treba menjati,bio da vidim. A druga isto sasija ko banana. Te su davno u oglasima samo neke promenjene slike

Тренутна цена кукуруза на тржишту - то је тема.

Видим нове постове и кликам одма' да видим новости, а ви и овде почели да разглабате о приколицама.
Ti postao inspektor blaža? Tema jeste cena kukuruza, i usko je vezana sa prikolicama koje geci hoće da kupi... Ili će cena skočiti nakon što ih kupi, ili će ih kupiti kad, skoči cena, zato pomno pratimo razvoj situacije..

Nazad
Vrh