Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako se isplati nekome da pravi za tudju robu i ne naplati lager ?Da li se isplati praviti skladiste da bi se ustedeli par procenenata na troskove lagera, mada ih svi i ne naplaciju i razlika od pola dinara u ceni?
Kod nas nema takvog slučaja, cena je plafon berzanska a pdv ceo njihov.Da li se isplati praviti skladiste da bi se ustedeli par procenenata na troskove lagera, mada ih svi i ne naplaciju i razlika od pola dinara u ceni?
Verovatno ostvari jacu cenu.Kako se isplati nekome da pravi za tudju robu i ne naplati lager ?
Kad je tvoja roba u tvom dvorištu možeš izvući najbolju moguću cenu na tržištu.Da li se isplati praviti skladiste da bi se ustedeli par procenenata na troskove lagera, mada ih svi i ne naplaciju i razlika od pola dinara u ceni?
Ma fora ne naplati leger kao a cena niza za dinar od okoline, ili odere na ulazu za lager od 10 meseci. Nema ni kod babe za dzabeKako se isplati nekome da pravi za tudju robu i ne naplati lager ?
Pa to je normalno.Ma fora ne naplati leger kao a cena niza za dinar od okoline, ili odere na ulazu za lager od 10 meseci. Nema ni kod babe za dzabe
Jel odbijaju nesto za lager i jel to cena bez pdv-a?RWA Rumenka sa lagera 28.50,provereno.
Dok nije cena gvozdja naglo poskupela,pre dve i vise godina sam racunao da na predatu kolicinu robe kad se odbiju svi troskovi imam od odbijenih troskova 1/3 objekta da napravim potrebnu za onu kolicinu koju sam predao otkupljivacu,od kada je poskupelo nisam racunao ali u svakom slucaju isplati se skladiste za svoje potrebe sigurno za otkup i ostalo neznam nemam takvih ambicija.Sad trenutno je kukuruz kod mene i cekam cenu preko 30 din..Jasno je to meni, ali treba i napraviti objekat za smestaj, ima i troskova utovar, istovar
Sve je to jasno. Pitanje je sada samo da li se isplati praviti sopstveno skladiste tipa do 50 vagona.Pa to je normalno.
Nenormalno je pomisliti da neko pravi skladiste, plati kontrolora, kupi vagu, plati nekog da to meri-kipuje-elevira i onda ocekivati da on nema zarade.
Tu je samo pitanje ko ce kad imati viska para da sebi napravi skladiste.
Isplati se, posebno preko Iparda gde dobijas 50%. Prosle godine je drugar pravio matematiku, oko 7 % ti je zarada, ako bi ti to sluzilo i kao neka garaza kad je prazno, magacin, isplatilo bi se za 7-8 godina.Sve je to jasno. Pitanje je sada samo da li se isplati praviti sopstveno skladiste tipa do 50 vagona.
Da se ne isplati, ne bi niko cuvao kod kuce. U zetvi uzimaju oko 7% kad nije vlazna jesen + mesecna odbijanja.Da li se isplati praviti skladiste da bi se ustedeli par procenenata na troskove lagera, mada ih svi i ne naplaciju i razlika od pola dinara u ceni?
Osim ustede tih 6-7 procenata na lageru i fumingaciji, zarada na kucnom lageru je tel kel prodaja u prolece kad se ne odbija vlaga i susenje a to je velika stavka, pogledaj na kantarskoj potvrdi koliko ti uzimaju na vlagu i susenje u jesen, pa saberi odbitke i pomnozi sa cenom kukuruza, moje skladiste za 10 vagona je kostalo 11.000 eura a kad je normalna godina donese mi zaradu oko 2000 eura, a prosla godina je bila bas bas....Da li se isplati praviti skladiste da bi se ustedeli par procenenata na troskove lagera, mada ih svi i ne naplaciju i razlika od pola dinara u ceni?