DraleTD
Član
Сетио сам се како се зове Стева Кудра, е сада одакле је јбм га да ли је Турија или Надаљ толико не могу да напрегнем сиве мождане вијуге.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ahhaha jel ovo replika Čkalje iz kamionđžija kod sudije, fali samo "al znam gde živi".Сетио сам се како се зове Стева Кудра, е сада одакле је јбм га да ли је Турија или Надаљ толико не могу да напрегнем сиве мождане вијуге.
На њега сам баш и мислио он је Надаљчан али нема ни везе.Сетио сам се како се зове Стева Кудра, е сада одакле је јбм га да ли је Турија или Надаљ толико не могу да напрегнем сиве мождане вијуге.
Ni jedne, ni druge, nasamare na kraju sebe.Ranije dok smi brali kukuruz pa ga krunili u zrno, nikad kamijondjijama nismo napunili vrece na 50 kg. Svi su trazili 48 kg.
E sad da li su oni zaj… ove po radnjama, u sta ne verujem, ili je opet onaj napaceni seljak prilikom kupovine bio nasamaren, ne znam
Pa nece ici u semenskiBude tu malo i kvarnog, malo i loma, nekad i izbušen. Svašta ljudi prodaju kada ide na džak.
Oni su tražili da se pune na 48 a 90% su bili 50kg.Dokazano,Čak sam se i posvađao sa ovim što krune jer kada je počeo da računa po 48kg a mi nismo znali.Rekao sam im da skinu 2 džaka.Oba 50kg i iz besa mi je ostavio 2 džaka.U to vreme nije bilo digitalne vage a nisam imao običaj da kontrolišem koliko pune jer sam znao da ne mogu precizno izmeriti.Ranije dok smi brali kukuruz pa ga krunili u zrno, nikad kamijondjijama nismo napunili vrece na 50 kg. Svi su trazili 48 kg.
E sad da li su oni zaj… ove po radnjama, u sta ne verujem, ili je opet onaj napaceni seljak prilikom kupovine bio nasamaren, ne znam.
Ovako se i kod nas radilo.Ne, ne! Imam vagu, nije digitalna, ona metalna koja meri do 200 kg bas tacno i iz starta podesili vagu uvek na 48 kg po njihovoj zelji. Tako da uvek sam bio ili ja ili otac taj koji skida vrece sa vage!
Ta fora nije mogla proci!
Što misliš da veterinar ne može reći koliko će oprasiti prasadi?Pa nece ici u semenski
Nama se ugodit nemoze
Ovo ti je isto kao da si zvao veterinara da preglada krmaca i da kaze koliko ce oprasit prasica
Oduvek bilo tako,uglavnom dzakovi u minusu... Dok je jos radila Azotara Pancevo,uzimao sam djubrivo na ,,kamion",na 25 tona je negativna razlika bila 600 kg!Rade to i sa djubrivom samo sto mi ne merimo.. Kod nas covek ima rasipac koji ima vagu u sebi i pre 2 godine kupio nekoliko paleta brendiranog vestaka kad su sipali celu fali 40kg od tone.. Nacnu drugu premere na vagi 10 ak dzakova svaki 24 kg...