Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zavisi od spoljasnje temp koja je, to je onda i temp nafte. Bolje zimi lagerovati naftu nago leti, vise se dobije ...Kad naspete 1000l nafte nasuli ste zapravo 970l.
Ne pakujem ja nista.Sasha015, kažeš pakuješ ga po 48kg. Koliko taj džak ima kg kada ga prodaješ tj koliko kg naplaćuješ kada ga prodaješ? Čuo sam negde za to da se puni u džak 48 kg ali mi nije bilo jasno zašto?
Sta je Srotovanje i srot?Kod nas je jedan nekada davno radio usluzbo srotovanje cokoladnoj braci za dzak kukuruza su dobijali dzak srota i placali jos uslugu…
Pričao mi pokojni komšija nekad su to radili i kod nas u selu ali džabe,kofu za kofu.A kile nisu gledali .Kod nas je jedan nekada davno radio usluzbo srotovanje cokoladnoj braci za dzak kukuruza su dobijali dzak srota i placali jos uslugu…
Da, i naravno u prekrupu, kad otopli, obično ide žižljiv kukuruz, kome je srce pojedeno i ostala samo ljuska, ali teže se primeti kad je samleveno . I još izmislili kao "oplemenjenu" prekrupu, tj. izmiksaju sa stočnom kredom, koja je teška a jeftina ....Pa zato su radili na kofe, prekrupa je laksa od kukuruza u zrnu.