geci
Član
Ja cekam cenu 29 da se uklopim u sta sam sebi zacrtao a 31 bi isao pevajuci po ulici
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vodili i odveli.Da li je to američki kukuruz skuplji od našeg za 0.22 din. I oni nas prešišali. Vodili smo 8 din. sad gubimo
sad ce drugo poluvreme,ce vidimo cija majka crnu vunu predeTreba menjati prvu postavu. 8 komada u mesec i po dana
Ma mi smo sila,samo da krene izvoz,a mi imamo robe da pokrijemo jednu ulicu u Kini. Mnogo smo konkurentni.Da , ali sada bi Srbija trebala da bude konkurentnija za izvoz na Evropska i tamo Afroazijska trzista . Vjerovatno ce poslije nove godine krenuti izvozni ugovori
Bas se dobro secam ‘90 - tih kad smo bili pod sankcijama i nismo izvoziti kukuruz, kako smo Evropi j… nanu, da nisu vise imali sta da jedu.Ma mi smo sila,samo da krene izvoz,a mi imamo robe da pokrijemo jednu ulicu u Kini. Mnogo smo konkurentni.