Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 52,9%
  • Ne

Glasovi: 163 47,1%

• Ukupno glasača
    346
Ljudi moji,da li je neko nekada video neki proizvod da piše MADE IN ALBANIA?!
Budimo realni mi njih hranimo!
Oni da li uzimaju pare od droge,Eu..uopšte me ne zanima!I Crnogorce smo hranili i pomagali godinama pa nam lepo vratili!
Ako kupujemo nije dobro "uvaljuju nam trulež , mi smo njima tržište ,.." , ako prodajemo nije dobro " mi njih hranimo ,.." ??

Да. У смислу, знам да је њихов производ.

Сит се наједем се њиховог парадајза, пре него доспе македонски, па наш, домаћи, а онда и мој из баште.

Ako kupujemo nije dobro "uvaljuju nam trulež , mi smo njima tržište ,.." , ako prodajemo nije dobro " mi njih hranimo ,.." ??
Nisam te baš razumeo...
Uvek je bolje prodati više kupiti manje!Tako je i kod kuće i u opštini i u državi...
Stiže nama pokvaren krompir iz Holandije,meso iz Nemačke pa se niko ne buni!
Uostalom kupac bira gde i šta će kupiti.Dekleracija je na svakom proizvodu pa ko šta voli nek izvoli.

Nisam te baš razumeo...
Uvek je bolje prodati više kupiti manje!Tako je i kod kuće i u opštini i u državi...
Stiže nama pokvaren krompir iz Holandije,meso iz Nemačke pa se niko ne buni!
Uostalom kupac bira gde i šta će kupiti.Dekleracija je na svakom proizvodu pa ko šta voli nek izvoli.
Pa nisam ni ja onda baš razumio tvoj post gore šta si htio reći ?

ма цемент из крује шиптар са косова био пуковник у јна је извозник нашег жита а камиони се враћају са цементом који је океј

Kad sam napisao da mozemo ocekivati kamione iz Albanije, mislio sam na mogucu konkurenciju ovim nasim deracima, a ne na uvoz paradajza i cementa..

Da se zna ko je glavni baja u svetu

Budimo realni mi njih hranimo!
Oni da li uzimaju pare od droge,Eu..uopšte me ne zanima!I Crnogorce smo hranili i pomagali godinama pa nam lepo vratili!

268594112_905657103421561_2379817859172886647_n.jpg

Wurthove cipele, naprimer.

ма цемент из крује шиптар са косова био пуковник у јна је извозник нашег жита а камиони се враћају са цементом који је океј
За тај крујацем цемент ја би рекао све најгоре нашем беочинцу није ни воду да носи. Радио сам стазе испред куће пола Беочин, а пола крујацем ено га после три године крујацем сав се распао догодине ми не гине поновна бетонажа тог дела.

ја сам га узимо на џак два пошто га држи домино у новом саду јесте нешто јефтинији али се не уклапа са превом никако испадне скупљи

Nazad
Vrh