Cena?Stigla rinfuzna urea, kakva i šta će vidimo.
Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cena?Stigla rinfuzna urea, kakva i šta će vidimo.
Ako kupujemo nije dobro "uvaljuju nam trulež , mi smo njima tržište ,.." , ako prodajemo nije dobro " mi njih hranimo ,.." ??Ljudi moji,da li je neko nekada video neki proizvod da piše MADE IN ALBANIA?!
Budimo realni mi njih hranimo!
Oni da li uzimaju pare od droge,Eu..uopšte me ne zanima!I Crnogorce smo hranili i pomagali godinama pa nam lepo vratili!
Ne znam ali neće biti jeftina pošto se kamionima mora prevesti do nas i da se upakuje.Cena?
Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока
Да. У смислу, знам да је њихов производ.Ljudi moji,da li je neko nekada video neki proizvod da piše MADE IN ALBANIA?!
Nisam te baš razumeo...Ako kupujemo nije dobro "uvaljuju nam trulež , mi smo njima tržište ,.." , ako prodajemo nije dobro " mi njih hranimo ,.." ??
Pa nisam ni ja onda baš razumio tvoj post gore šta si htio reći ?Nisam te baš razumeo...
Uvek je bolje prodati više kupiti manje!Tako je i kod kuće i u opštini i u državi...
Stiže nama pokvaren krompir iz Holandije,meso iz Nemačke pa se niko ne buni!
Uostalom kupac bira gde i šta će kupiti.Dekleracija je na svakom proizvodu pa ko šta voli nek izvoli.
Ljudi moji,da li je neko nekada video neki proizvod da piše MADE IN ALBANIA?!
Budimo realni mi njih hranimo!
Oni da li uzimaju pare od droge,Eu..uopšte me ne zanima!I Crnogorce smo hranili i pomagali godinama pa nam lepo vratili!
За тај крујацем цемент ја би рекао све најгоре нашем беочинцу није ни воду да носи. Радио сам стазе испред куће пола Беочин, а пола крујацем ено га после три године крујацем сав се распао догодине ми не гине поновна бетонажа тог дела.ма цемент из крује шиптар са косова био пуковник у јна је извозник нашег жита а камиони се враћају са цементом који је океј