Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 52,9%
  • Ne

Glasovi: 163 47,1%

• Ukupno glasača
    346
Ako se otvori sengen sa Albanijom i Severnom Makedonijom kako je AV izjavio pre neki dan na tv, onda bi valjda mogli ocekivati kamione iz Albanije....? 🙄

U njihovim super i hiper marketima ima dosta naših proizvoda.Moraju ljudi da jedu a to što se od zeca prave žirafe i dižu tenzije spada u stvar režije.

Slažem se sa Matićem.Mnogo,mnogo više izvozimo u Albaniju i Makedoniju nego što uvozimo.
A,i red bi bio da dođe malo radna snaga sa strane da se podignu ovi naši kafanski starosedeoci što traže 40e dnevnicu a,ne odrade ni 15!

Tako su ovde voćari i duvanžije doveli Cigane s Juga da "rade"...
Satnica bila 300 dinara, Cigani se pogodili za 150....
A dobili i smeštaj i jedan kuvan obrok...
Kako gde....
Brzo su se prilagodili lokalnim "kafanskim starosedeocima", kako si se izvoleo " odraziti", preuzeli sve poslove i "oterali" ove domaće u fabrike, pa sada "rade" za 400 din\sat a o "produktivnosti" neću ni govoriti !!!!!!😂😂😂
Moja 4 čoveka su motali prošle godine protivgradnu mrežu u zimski položaj, 2.5 hektara za 10 sati, 8 Cigana urade jedva 1 hektar za isto vrijeme i ISTU SATNICU !!!!😀😂😂😂😅😅
Ne brinem ja za Albance i Makedonce ovde kao radnike !!!!
Oni će doći 'vamo, a mi u Njemačku !!!😀

еј мој лало па они су мале маце за нас па шиптари не знају ни да пливају а камоли да увозе кокаин код нас се посвађају два села око котора па буде 50 мртвих знаш ону народну нелаје кер због села

овде мотају ашкалије из куле мотају можда и незнају али научиће имају омладину

момци што раде грађевину у новом саду причају да је гомила турака раде по 4ипо евра и сви срећни нема више џабе сремац што и ти неби зарадио ако хоћеш да радиш

Ae pogadjajte sta ce biti u kamionima sto budu dolazili iz Albanije?!
Biće nešto sitno belo i neki mix neke robe koja od luke u AL do Orbana(EU) neče biti pregledana :sta:da što pre stgne do zadovoljnih kupaca u EU.Ta papirologija je sada dogovorena,a naša roba koju mogu da kupe Albaci od 2000.g ide kao i za BiH.

Nazad
Vrh