Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 52,9%
  • Ne

Glasovi: 163 47,1%

• Ukupno glasača
    346
@F.E.A.R
naravno zbog toga je sada i ovo stanje tj pad jer nemogu bas svi da cuvaju i lageruju.....uzimaju dok mogu

Velika ponuda agrorokovi se moraju ispostovati, vidicete polovinom Novembera koja ce biti cena. Javicese vec kolega Sandor, on nikad ne gresi .

soja je posebna prica,razlog tolikog poskupljena odjednom mislim da niko nezna....ta cena cena od 80 din je bila nemoguce odrziva...kukuruz je druga prica i on ide sigurno preko 30

Tu jedino ako vlada uleti sa nekim aneksom pa da spusti cenu posto sa tom cenom ce ici sve gore pogotovo meso

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

A što je soja 80 din nemoguće održivo?Ja mislim da će soja i preko 100.Uvek je naša bila tražena.A i što bi vlada aneksom tražila pad cena kukuruza ako je zbog rasta cene mesa?Evo i sam narod godinama kuka kakvo to meso jedemo kad je pile 100 din.Te uvozino meso sumljivog kvaliteta, staro nikakvo. Zar se o tome ne priča godinama. Pa vreme je da stvari dođu na svoje mesto. Prvu ja bih plaćao jaču cenu mesa a da znam da je zdravo i sveže.

Mi na selu smo sitna riba,bitno je u gradovima da je mir,a zna se da izvozimo kvalitetnu robu a uvozimo smece a razliku kupe pojedinci iz gradova

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Nazad
Vrh