Peet
Član
Jas samo da umemo i kisu u pravo vreme naterati da pada pa smo neunistivi onda!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Al moraš znati i kako da je prekineš na vreme.Jas samo da umemo i kisu u pravo vreme naterati da pada pa smo neunistivi onda!
Ako oni uzimaju za 29 din ovi otkupljivaci ce morati par dinara preko toga...tako je bar bilo zadnjih 10 godina.Znacajna informacija ako je tacno.Da li je to provereno?Robne rezerve kupuju kukuruz 29 din sa pdv
Ne znam .Pitaj skladištara.Kiraj da pitam i tebe i ostale. Ako je kukuruz već predat u silos kod skladištara koji ima ugovor sa RDRR kako je moguće da se uradi analiza da bi se dobio sertifikat od akreditovane kuće a koji se prilaže prilikom prodaje? Opet ne razumem ove iz RDRR-a da stalno potenciraju na ovome. Ovo je tolika budalaština i samo namet nama koji prodajemo jer se obračuna neki iznos po toni.Za te pare kupujemo papir - "sertifikat" i ništa više. A oni niti nešto rade (osim štampanja podataka) niti koriste neke instrumente niti bilo šta. Druga bi situacija bila da ja sad doteram kamion kukuruza i da oni odmah uzmu uzorak i rade šta treba. Ja od skladištara imam papir gde je napisano da ispunjavam standard SRPS. Stvarno je ovo za ne poverovati.