@CetojevicM prijatelju ja koliko video u mesarama sve zivo poskupeloo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam jos, obrao sam u klipu malo vise od 2 hektara, pre dva dana sam proverio vlagu, 16,20 i 22% za 6-7;dana cu krenuti, ali se ne nadam nekom prinosu.Pa zato sto pitam njega licno,jel to problem ?
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Otkud prva godina?!...2017 je bio gubitak kod mene na kukuruzu 350 e po kj!...prosecan prinos 1600 kg a cena je bila oko 16 din...2012 god osim sto je podbacio rod(2400 kg/kj) sa cenom od 27 din u jesenjem otkupu,suncokret (55 din) i soja (70 din) su ga ,,usili" sa cenom!Prva godina ,koliko pamtim,da je kukuruz u brutu pusiona u odnosu na sve ostale kulture u susnoj godini,on je vadio prosek u susnim godinama,ove susne godine ga soja i cenom i prinosima usila,sto se u ranijim susim godinama nije tako razlikovalo ,kao ove
Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока
Zoki idi na temu kukuruz pa vidi kako ga ima. Skida se do 2500kg maximum. Kod nas je počelo rod je oko 3000-3500kg po kj. Ako je to dobro onda ne znam šta da kažem. Kako je krenulo 50% umanjen rod u najbolju ruku.Treba biti realanLično sam utovarao kukuruz i tvrdim da ga ima.Ne mislim ja da obaram cenu ali otkupljivačima je to izgovor i pokazaće se u budućnosti.Tek je počela berba i vršidba
Питам се да л' ће и околна конкуренција да пође тим стопама...Kod nas u bcm u idvoru....
Pa ako je plesnav neki deo klipa.Mozda je to nekome glupo pitanje,ali bas bi voleo neko da mi objasni o tom aflatoksinu? Kako vidis koji kukuruz ima aflatoksin?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Važno je da ti znaš.Ajde onda me prosvetli kakav je to poseban oblik.Zorane 0230, aflatoksin je poseban oblik plesni i bez analize se ne može detektovati. Pričaš nešto o čemu pojma nemaš. Možda sam ti ovo grubo rekao ali tako je.