Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa normalno da to znaci,mnogo sam ja mali da bi meni nesto znacilo i 35din otkupa,pogresna adresa druze,samo gledam realno situaciju na trzistu repromaterijala i svega ostaloga,dzak semenskog kukuruza od domacih tipa ZP,NS ima na prolece skup katastrofalno a stranih tek ne smem ni da pomislim,tako da ne vidim razlog zbog cega roba da ne bude na ceni,stocarstvo se ukida totalno u vecini sela,ostace samo farme i mali broj sitnih,i opet neznam ko dobija cenu od 25 din za mleko kada je mleko 31din+premija 7din...koliko imas onda krava ako dobijas 25 din? svi sa bazenom imaju oko 30 i prekoJel si svestan da 30 din u otkupu znaci 36-40 din u maloprodaji?
Realno,tebe bas briga,ti bi svoj deo kolaca,ali "nece da bude" ....
...na ovaj post sam mislioJel si svestan da 30 din u otkupu znaci 36-40 din u maloprodaji?
Sta reci na ovoJel si svestan da 30 din u otkupu znaci 36-40 din u maloprodaji?
Jel si krenuo sa skidanjem kukuruza?Kod nas konacno ima cena firma Agrodjole Jagodina 24 dinara do 15% vlage za ostale jos neznam, videcemo.
Ja imam cenu od 24 dinara.I mi nosimo u laktofriz.Tako da druže ima nas poprilično.Imam 9 krava koje se muzu.Jedino što ne mogu da se osamostalim jer nemam uvek količinu dovoljnu.pa normalno da to znaci,mnogo sam ja mali da bi meni nesto znacilo i 35din otkupa,pogresna adresa druze,samo gledam realno situaciju na trzistu repromaterijala i svega ostaloga,dzak semenskog kukuruza od domacih tipa ZP,NS ima na prolece skup katastrofalno a stranih tek ne smem ni da pomislim,tako da ne vidim razlog zbog cega roba da ne bude na ceni,stocarstvo se ukida totalno u vecini sela,ostace samo farme i mali broj sitnih,i opet neznam ko dobija cenu od 25 din za mleko kada je mleko 31din+premija 7din...koliko imas onda krava ako dobijas 25 din? svi sa bazenom imaju oko 30 i preko
Lično sam utovarao kukuruz i tvrdim da ga ima.Ne mislim ja da obaram cenu ali otkupljivačima je to izgovor i pokazaće se u budućnosti.Tek je počela berba i vršidbaAflatoksina NEMA,isto je kao i ranijih godina,ni blizu te 2012-te.Koji Vam je djavo?Pa jel na ovaj nacin obarate cenu i ovako katastrofalne godine.Prosle nedelje su kod nas posle takvih prica nosili na analizu i sve je cisto?Jedan kaze da su 8 od 10 kamiona prosle nedelje vratili.Medjutim na kraju je sve to bilo rekla kazala