geci
Član
Nisam video da bacaju negde taj kukuruz,sve je to islo u jedan silos
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izguglaj pa se prosvetli sam.Važno je da ti znaš.Ajde onda me prosvetli kakav je to poseban oblik.
A ti si s guglom tako pametan.Mi seljaci smatramo plesan kao aflatoksin a ti smatraš da je to neka posebna vrsta plesni koja se ne vidi.Izguglaj pa se prosvetli sam.
Mada to tebi teže ide, eto uspeo si ti da postaneš pametan. Nisam siguran da si shvatio da nije SVAKA plesan aflatosin i nije UVEK aflatosin, a pogotovu da se NE MOŽE bez testa i analize utvrditi prisustvo aflatoksina, kao što si ti UTVRDIO kad si skidao kukuruz.A ti si s guglom tako pametan.Mi seljaci smatramo plesan kao aflatoksin a ti smatraš da je to neka posebna vrsta plesni koja se ne vidi.
Pogledaj sliku.Neko to zove buđ.Priče sa polja - agrar
blog.deltaagrar.rs
Na drugoj fotografiji,zadnja slika Gibberella-to sam ja video.I u naslovu ti piše,kako prepoznati.Ne znam šta hoćeš dokazati.Mada to tebi teže ide, eto uspeo si ti da postaneš pametan. Nisam siguran da si shvatio da nije SVAKA plesan aflatosin i nije UVEK aflatosin, a pogotovu da se NE MOŽE bez testa i analize utvrditi prisustvo aflatoksina, kao što si ti UTVRDIO kad si skidao kukuruz.
Kod vas izgleda da nije bila suse pre... kad kukurz rodilo 100 kg na kj 2017 ili 200 kg na kj 2012... soja te 2012 rodila 400-500 kg/kj... a seme "sa tavana", ne tako kukuruz... kukuruz sa sve ukupno ~200 kg/kj soja sa 0...Prva godina ,koliko pamtim,da je kukuruz u brutu pusiona u odnosu na sve ostale kulture u susnoj godini,on je vadio prosek u susnim godinama,ove susne godine ga soja i cenom i prinosima usila,sto se u ranijim susim godinama nije tako razlikovalo ,kao ove
Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока