dragan.kovacev
Član
To se pojavljuje samo u krajevima gde je bila susa! Oni-vi gledali na tv da se pominje neka susa u drzavi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne grešiš sigurno.Aflatoksina ima i mi to znamo.To će biti samo razlog da mu spuste cenu.po meni ko ima da proda po 27 dinara-ne bih se mnogo dvoumio.To što se od kuće na džak prodavao i po 35 je zato što su ljudi pretežno prešli na vršidbu i malo nas je ostalo koji beremo u klipu.Ali sagledajte celu situaciju.Meso ode gore za 20%,idu izbori.Moraju čuvati socijalni mir.Poskupljenje mesa a mora dignuti i cenu mleka im sigurno ne ide u prilog.Moje mišljenje-što ne mora biti tačno.To pišeš sa svoje tačke gledišta.Neki su obustavili prijem i otkup zbog aflatoksina.Čini mi se da nam se sprema scenario iz 2012 a daj Bože da pogrešim.
Jel si svestan da 30 din u otkupu znaci 36-40 din u maloprodaji?Dakle kao sto sam i rekao cena raste...drugi nude vec i 26din...ide on lagano do 30din