Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 52,9%
  • Ne

Glasovi: 163 47,1%

• Ukupno glasača
    346
Svasta moze da se cuje. Sve lepse od lepseg, stici cemo do toga da je 16din super cena, sto dalje vodi da je dobro i 13...neka, tako nam mozda i treba

Ufff daleko je to od realne cene moj Željoo... Nemoj obezvređivati svoj rad. Treba ti 10kg kukuruza za litar nafte. Nemoj tako

Miloše preduhitri me porukom

Ufff daleko je to od realne cene moj Željoo... Nemoj obezvređivati svoj rad. Treba ti 10kg kukuruza za litar nafte. Nemoj tako

Miloše preduhitri me porukom
Nisi razumeo poruku, mislio sam na realnu cenu u proseku a ne kolika je realna trebala da bude, prinos prosek 3t i 9 prosle godine nije isto. Gorivo je poskupelo 30 dinara od Nove godine.Ja samo kazem da mi je osecaj kao da je 16 jer sam na svim poljima podbacio.

Poslednja izmena:
Koliko samo panocara ima,otkupljivaci samo cekaju takve,da li je to samo strah od pada cene,ili rate kredits 'guraju" ljude u naplatu robe,a oni dalje zele da cena padne,ne bi li ostali zaradili,ko zna,svegs ima

Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока

Neovisno o ovoj temi jel ima negdje tema a ako nema da napisete cijenu uree kod vas, kod nas je trenutno 71 dinar plus pdv (danasnja nova cijena iz kutinske petrokemije). Neovisno koji proizvodjac glavno da je urea

Pa jbg ako tebi te 2012 nije bilo dosta 28din pa si cekao 35 kao neki ovde sta da ti kazem...ako si imao sta da prodas u toj susi po 28 neznam sta si cekao
Haha, pa pričamo o nekoj suši mesecima pa skidamo 4-5-6 tona po ha. Te godine moj prijatelju cena je mogla da bude i 100 dinara za kg opet ne bi pokrili troškove. Prinos od 0 do 1000 kg/ha , 99% jalovo. Bio je otpisan 10.jula sa 40+ stepeni i toplim vetrom. Ne ponovila se.

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Dragane o cemu ti onda pricas...sam si rekao bila cena 28 pa pala na 15 sad kazes da je bila i 100 ne bi pokrila troskove? Pa zbog cega je onda pala toliko cena ako bas nije nista rodilo te godine? Koliko je bilo kukuruza u po cardacima,silosima i supama od 2011te? Proslo je evo gotovo 10godina od te suse a cini mi se da mnogi zaboravljaju tadasnje stanje stocarstva,subvencije i ostalo

Dragane o cemu ti onda pricas...sam si rekao bila cena 28 pa pala na 15 sad kazes da je bila i 100 ne bi pokrila troskove? Pa zbog cega je onda pala toliko cena ako bas nije nista rodilo te godine? Koliko je bilo kukuruza u po cardacima,silosima i supama od 2011te? Proslo je evo gotovo 10godina od te suse a cini mi se da mnogi zaboravljaju tadasnje stanje stocarstva,subvencije i ostalo
Makar se potrudi ne samo da pročitaš na brzinu, već i da shvatiš šta sam hteo da napišem. Srećna prodaja ko ima šta da proda.

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Nista ja ne razumem stvarno,nadovezes se na moj post o tome gde ja kazem da ce cena otici gore sigurno bar 4 5din mozda i ubrzo sa postom kako je 2012 pala vise od 10din i sad kazes da shvatim sta si hteo da napises??? i ove godine neki ce imati 5t/kj kao od sale,tako su neki 2012 imali 4t/kj po 28din,plus subvencije,komsija odmah kupio auto...ja licno sam imao otprilike 25m/kj...stric mi 20km od mene 600kg po jutru,tako ce biti sareno i ove godine

Nazad
Vrh