Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upravo zato sam ja sav kukuruz koji mi je ostao od jesenas prodao u januaru po 20,50 jer sam bio zadovoljan tom cenom spram prinosa i nisam hteo da čekam 30 ko neki. Ove godine sa tom istom cenom neću biti zadovoljan...5-7 тона по јутру и цена од 20 дин коме је то мало тај је безобразан!2-4 т по јутру и цена 20 дин то је зло...Ове године биће и једног и другог сценарија.
То си Професоре у праву...Прошле године тамо после жетве Жита сви смо онако у себи ишли на неку цену кукуруза 16-18 дин па прц он у жетви кукуруза 20 па после са лагера 20 и кусур добар кусур...Узели људи лепе паре па и ја међу њима.Ми Сељаци који живимо ЖИВИМО од земље знамо да зависимо од временских прилика односно не прилика,не од цене!Јер ми ту Земљу радимо и следеће године и тако у задњих 200 год...Ови који само мисле на финансијску страну Пољопривреде и који рачунају колико ће добити док још нису посејали ти људи имају прилива финансија са других страна....И на крају крајева воле бих да на овом форуму крене тема како смо сви дошли до Земље али онако искрено.
Ima teme,kako sam stekao imovinu.Ali ima postova koji su iskreni ali ima i onih drugih.То си Професоре у праву...Прошле године тамо после жетве Жита сви смо онако у себи ишли на неку цену кукуруза 16-18 дин па прц он у жетви кукуруза 20 па после са лагера 20 и кусур добар кусур...Узели људи лепе паре па и ја међу њима.Ми Сељаци који живимо ЖИВИМО од земље знамо да зависимо од временских прилика односно не прилика,не од цене!Јер ми ту Земљу радимо и следеће године и тако у задњих 200 год...Ови који само мисле на финансијску страну Пољопривреде и који рачунају колико ће добити док још нису посејали ти људи имају прилива финансија са других страна....И на крају крајева воле бих да на овом форуму крене тема како смо сви дошли до Земље али онако искрено.
Kiraj,sad sam video da si ti odgovorio.Ima teme,kako sam stekao imovinu.Ali ima postova koji su iskreni ali ima i onih drugih.
Šta je ostalo još malo leptirića ili kukuruza?Danas predato jedna prikolica po 25 din.Oko tonu su mi pojeli leptirci.Ostalo jos malo kuci.
OdokativnoLeptirici ne jedu kukuruz i kako si dosao do te racunice
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока