Mislim da će se cena kretati između 18-20 din. Opet kinezi traže mnogo kukuruza i povlače velike količine po svetu. Samo je pitanje kakva će žetva biti u Brazilu i Americi koji su najveći proizvođači. Mada su procene šarene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bice,bice za domace potrebe i suvise...Jeste ako bude imao od koga da kupi
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Sve to stoji ali će dosta njih čuvati a da će odmah prodati baš ko moraBice,bice za domace potrebe i suvise...
Nema gde da se potrosi kukuruz,sem u izvoz.
Da vidis kako nude zadnjih dana,po 27-28 dzakiran.
Ali dzaba,kad nema kome da ga prodas na malo...
Kod nas obrnuto. Na dzak ide po 30, i više ga nema u selu. Ja obustavio kućnu prodaju jer smo ostali na malo a treba do jeseni raniti ovo malo stoke što imamo. Juče dvojica bili da pitaju pa nema...Bice,bice za domace potrebe i suvise...
Nema gde da se potrosi kukuruz,sem u izvoz.
Da vidis kako nude zadnjih dana,po 27-28 dzakiran.
Ali dzaba,kad nema kome da ga prodas na malo...
Ma kakvi. Neće niko taj iz silosa. Juče ovaj jedan što je bio, kaže mu ćale nemamo više kukuruza. A on pita pa gde da kupim? A ćale - idi kod Bore i on prodaje na dzak. A ovaj kaže, ma gde ono je puno prašine to mi ne treba ni za dzabe...Kupiš od Saše rinfuz po 23 prodas po 30 dzakiran.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk