Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 52,9%
  • Ne

Glasovi: 163 47,1%

• Ukupno glasača
    346
U situaciji izostanka roda kao u mojoj okolini i pored solidne cene to deluje beznadezno, uvek rekordan rod sa losijom cenom daje bolji rezultat kao u @Pišta bači-jevom postu.
Malo sam se obucio trgovanju na berzi i upoznao neke nove trgovce ali sam totalno ravnodusan bio prema ceni jel je razocarenje rodom bilo jace, pa sam se tako i ponasao pocevsi prodaju od startnih 15,5+pdv do danasnjih 19,5+pdv pa ce neki prosek izaci 19-20din. jer nisam jos zavrsio trgovanje do kraja. Zelim ostalima da predju famoznu cifru iz 2012god :osmeh::ppozdrav:

Tako je i ovo pseto sto se polemise o njemu i njegovom zdravtvenom stanju je nastalo u to vreme i njegova imperija izgradjena u to vreme koji nam do dana danasnjeg kroji cene pogotovo uljarica i repe, tako da se ja nebi bas hvalijo nasom prosloscu jer je jako ruzna i bez imalo respekta. ::lose::
Pocetkom '80 tih je poceo a '90- tih je temelje postavio i sve do 2000 sa tadasnjim (odnosno danasnjim) politickim indirektnim partnerima je porastao. Tako da kasnije samo je prosao na strani onih koji su vladali i koristio maksimalno sve moguce varijante kako bi dostigao do svega sto ima.
Sigurno je prvih nekoliko miliona stvorio na legalan nacin '90-tih.👎 😎

Danas resena još jedna veća količina po 18,8 +10%pdv-a.
Ostalo još par vagona čisto da se kocka pošto ne idem u kladionice.

Nazad
Vrh