sale ratar
Član
Svakom ludilu ima kraj ali no.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je post iz 2010 pocetak decembra a kurs evra je bio 99 din...20 dinara sa pdv ...sta reci..???Danas na berzi trgovano 18,50 din jus kvalitet + pdv
Nisi jedini koji nije dao te godine po 27 dinara a zbog cega verovatno ni sad nemas odgovor....cak su neki ucenjivali da dobiju 30 i na kraju pao kao sto kazes ispod 20din...tada su subvencije mnoge velike "Gazde" podigle nevidjenoSvako ima svoju matematiku. Ja ga nisam dao te godine po 27 pa sam posle molio da mi plate 18 din.
Ja sam sa 20 din više nego zadovoljan. 2000evra sa 1ha pokriva sve i ostaje mi lepa zarada.
Te 2012. sam imao prosek 2t po kj x 30 din je 60000Slazem se u potpunosti sa drugim delom recenice ali na osnovu cega mislis da je ta cena od 2012 koja je dostigla skoro 30 din bila realna, kad je jedino tada i nikad vise u zadnjih skoro 40 godina dostgla taj vrh?
Razumem zelju za tom cenom i svako ko se bavi prodajom kukuruza bi hteo da ima takvu cenu, ali u proseku zadnjih 30 godina ta cena je verovatno manja od 15 din.
Al je matematikaTe 2012. sam imao prosek 2t po kj x 30 din je 60000
Ove god prosek 6t/kj x 20 je isto 60000. Uz sve to, danas ulaganja mnogo veca nego 2012.
Diklofen da li bi bio zadovoljan sa 25 ili bi rekao dosta mi je 20?Nije ovde reč o tome sa koliko si zadovoljan već da se svi mi moramo boriti za što bolje uslove za nas i naše porodice. Bolje cene, jeftinije i pute i na kraju uloženo vreme i rad. Zato sam dao primer nelogičnosti njiva-stan u N. Sadu. Borite se za Max uvek, nema tu ja sam zadovoljan a ako jesi zadrži to za sebeSvako ima svoju matematiku. Ja ga nisam dao te godine po 27 pa sam posle molio da mi plate 18 din.
Ja sam sa 20 din više nego zadovoljan. 2000evra sa 1ha pokriva sve i ostaje mi lepa zarada.
Kako izgleda kad se puno izgubiMalo se Pista izgubio u ciframa!