Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 52,9%
  • Ne

Glasovi: 163 47,1%

• Ukupno glasača
    346
@ Pišta bači . računaj ponovo 6000 x 20 din = ?

Diklofen da li bi bio zadovoljan sa 25 ili bi rekao dosta mi je 20?Nije ovde reč o tome sa koliko si zadovoljan već da se svi mi moramo boriti za što bolje uslove za nas i naše porodice. Bolje cene, jeftinije i pute i na kraju uloženo vreme i rad. Zato sam dao primer nelogičnosti njiva-stan u N. Sadu. Borite se za Max uvek, nema tu ja sam zadovoljan a ako jesi zadrži to za sebe
Neki od nas duvaju i u jogurt i to taj iz frizidera.
Primer sa kukuruzom od 2012 a i sa sojom od 2017 kojoj je pala cena sa 52 na 39 u roku od par dana.
Srecno svima ali verujte mi na rec, ne zaboravite gde zivite i budite jako OPREZNI.

Nema veze koliko je vama pojedinacno rodilo. Za cenu odlucuje milion faktora.
Novonastala situacija u MK govori koliko je jedan covek bio mocan da drma celo trziste kako hoce.

Mnogi od vas nisu prodali te 2012te za 27din jer ste imali zalihe love od onih losih zutih sto nas navodno unistise....drzali na vagone kukuruze u silosima od 2011 godine i dobijali 25,26,27 din i nisu hteli prodati.......znam coveka koji je puko oko 150hilj e te godine ali ni ne oseca taj gubitak

Neki od nas duvaju i u jogurt i to taj iz frizidera.
Primer sa kukuruzom od 2012 a i sa sojom od 2017 kojoj je pala cena sa 52 na 39 u roku od par dana.
Srecno svima ali verujte mi na rec, ne zaboravite gde zivite i budite jako OPREZNI.
Razumem ja to. Ja prvi moram prodati ali zbog kredita koji pristižu a ne pričam o tome. Član Diklofen mi je jedan od extra likova ovde ali bolje je da se ne priča o zadovoljstvu sa određenim cenama jer veruj mi imao sam raspravu na otkupom mestu pre par godina gde su citirali pojedine postove. Ko bi rekao da je poljoinfo toliko popularan i kod druge strane.

Pa rekao je skoro da mk grupa nije miodrag, onda nem problema . Inace netreba se radovati tudjoj nesreci cak ni kada bi to bilo revans . Tako kaze krscanstvo

Не радујемо се његовој болести ако би га посматрали као човека ,а како одавно у њему не постоји тако нешто чак ни у траговима ,не жали се такво једно бездушно псето.Хришћански је искрено покајати се за сва своја иживљавања над овим народом,,значи не радити то више,а он би сутра ако узмогне и опет пружи прилика све исто

Poslednja izmena:
Oni zuti za ove su bili pojam u svemu.
Tako je i ovo pseto sto se polemise o njemu i njegovom zdravtvenom stanju je nastalo u to vreme i njegova imperija izgradjena u to vreme koji nam do dana danasnjeg kroji cene pogotovo uljarica i repe, tako da se ja nebi bas hvalijo nasom prosloscu jer je jako ruzna i bez imalo respekta. ::lose::

Nazad
Vrh