ivanm
Član
Ima li neka internet adresa, gde se mogu pratiti cene ratarskih proizvoda na berzama u okruzenju? Ili berzama uospte?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pitaj Taranu on je nas informatorivanm je napisao(la):Ima li neka internet adresa, gde se mogu pratiti cene ratarskih proizvoda na berzama u okruzenju? Ili berzama uospte?
http://www.agrotrend.hu/cgi-bin/agrotrend/index.cgi?view=tozsdeivanm je napisao(la):Ima li neka internet adresa, gde se mogu pratiti cene ratarskih proizvoda na berzama u okruzenju? Ili berzama uospte?
xsale je napisao(la):Jel prodavao neko klip i zna li neko kolika je cena?
paracinac je napisao(la):ovako zanima me nesto danas sam bio u komponenti i ovako su mi objasnili vlaga 21% danas je ceo dan tmuran i sigurno je da je bilo sunca vlaga bi bila 3% manja ovako su mi objasnili da ima dam 10 000kg odbijaju mi 2000kg zbog vlage od 21% i placaju po 14 dinara + 5% pdv dali je tako i u vojvodini na taku vlagu zanima me posto ovo prvi put sada kod nas funkcionise i nekako mi se cini da mnogo odbijaju i malo placaju