Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko sam čuo ima među njima kojima je već po redu drugo zaglavljivanje,posle prvog iz tvog mesta...Da nevalja,nevalja nedao Bog nikome...i kakvu mi sad zaštitu imamo i kakvu garanciju da će nas otkupljivač platiti???kod nas je trenutno OZZ Srbobran u nekim problemima i sad kako čujem ljudi koji imaju i to malo lagera nemogu da naplate e to je seks, ko zna koliko će još ovakvih slučajeva biti ove godine.
Nije tačno...Ti ko da si zaboravio kakva je bila prosla godina..ova cena je vestacki stvorena uvozom a i taj iz uvoza placaju skuplje ne bi li nas naucili pameti.
Mi smo skoro svake godine bili u takvim problemima,kod jednog,drugog,petog...cele godine rintas za tu kilu,ovrses i predas mu na noge,i posle moljakas jednog po jednog da isplati ono sto je tvoje...e onda kaze nema para,pa te ucenjuje,pa nudi repromaterijal,i to po cenama koje se mogu samo nazvati UCENA...uzmi ili ostavi...al najcrnje smo prosli u lokalnom mlinu kada smo do dana danasnjeg ostali bez 10 vagona zita...pojeo vuk magarca,a "DRZAVA" cuti i pravi se da ne vidi...Koliko sam čuo ima među njima kojima je već po redu drugo zaglavljivanje,posle prvog iz tvog mesta...Da nevalja,nevalja nedao Bog nikome...i kakvu mi sad zaštitu imamo i kakvu garanciju da će nas otkupljivač platiti???![]()
Ja ne trazim da bude 30din, ali 20din sas 8%pdv bi bilo dovoljno da sve prodam.
jel zna neko posto je bilo u rumi ili lacarku za vikend?