Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tesla pre desetak dana sam pozvao našeg predsednika opštinskog udruženja da napravimo pod hitno sastanak vezano za ukidanje carine na uvoz kukuruza. Do današnjeg dana ništa od sastanka verovatno zu zauzeti u posredovanju oko Iparda.
Jel to onaj sto si krunio za sapurine pa gurao u hangar ?Ode danas kukuruz rod 2016 po 18 nije docekao bolju cenu...
Da me neko obavestio verovatno bi došao.Nikola, da li si bio na nekom od sastanaka, da jesi video bi ko je i koliko profitirao (pevač), a ko se trudio da se nešto uradi. Inače svaka mesna zajednica mora sama da se organizuje, i da malo povuče da bi se nešto uradilo.
Ko je bio na sastanku povodom suše 31.10.2017, sve mu je jasno...
Da taj i jos smo okrunili.Jutros da predam zadnju prikolicu posto nisu radili popodne kad ono cvrc,pala cenaJel to onaj sto si krunio za sapurine pa gurao u hangar ?![]()
Istina je da nema kukuruza.Istina je da nema ni stocarstva.Da je stao izvoz,da cveta uvoz,tako da je sve moguce.U prevodu katastrofa.I ne treba ga dati dzabe! Kukuruza nema. Mislim da cena mora ici gore.
Pa kod nas je bila susa.Manje je rodilo.Zrno je sitnije.Manje je kvalitetnJa cuo da se taj uvezeni izlazi 18 din sa transportom,pitanje je koliko ce ga biti i koja im je to fora da nasem drze cenu ispod te.Valjda da nas nauce pameti...ono kao ne damo nasim ljudima pa ce svi pohrliti dogodine da ga prodaju vec u septembru