Prekjuče, dakle u petak, sam bio kod Premila i cena za novi kukuruz sa 14% vlage je 16 din/kg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a tablela za svodjenje na jus kvalitet recimo na 22 valage koliko ostaje za naplatu od vagonaBranko je napisao(la):Prekjuče, dakle u petak, sam bio kod Premila i cena za novi kukuruz sa 14% vlage je 16 din/kg.
Ja prodao prosle subote po 16din a ide i 15 ali redjeShale je napisao(la):Jel zna neko koliko se kreće kukuruz u klipu?
jel to kod mackica,tj Poljops?idklecin je napisao(la):U baču kukuruz 14% vlage 17,5 dinara danas sam čuo
nista se jos ne znaidklecin je napisao(la):Da kod njih je ta cena kako je kod vas u Tovariševu kukuruz,soja koja je cena
8 din.mladenmaso je napisao(la):koja je bila proslogodisnja cena kukuruza u ovo vrijeme
rasa02 je napisao(la):Juce sam dobio ponudu za kukuruz.Nude mi 18 din/kg za JUS.