Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
Premil iz Krcedina placa 15 din/kg tel kel do 25% vlage :ppozdrav:.Jedan moj prijatelj ovrsio i predao 14 kj,prinos fantastican ::novac::

Ma nece zato sto se izvozi puno,starih zaliha nema nista.Secate se da je ranijih godina uvek bilo prelznih zaliha i to velikih.Sada toga nema i to nam je sreca :ppozdrav:

diklofen je napisao(la):
Čim puno ljudi počne da vrši i predaje cena ode dole.Živi bili pa videli.
2007. godine nije bilo tako....cena je u zetvi bila 16-18 din tel-kel do 18-20% vlage, i uz blagu oscilaciju 15-18 din/kg ostala je takva negde do jecma, kad je pala...
Nije nemoguce da si u pravu (iako to ne bih voleo), ali mislim da je svaka god za sebe. Cena ce zavisiti od izvoza... Kod nas vec neko vreme nema neke potraznje koja moze da utice na cenu

Danas proverio:

Mlinpek Stara Pazova 18,5 din/kg za stari kukuruz.
VZ Zemun 20 din/kg za stari kukuruz.

Rod u Opstini Secanj 120m po Ha!!!
Sta sam rekao pre jedno mesec dana!
Kazu ljudi nece biti prinosa!?!?!? :haha: :haha:
::novac:: ::novac:: ::novac:: ::novac:: ::novac::

Izvinjavam se,ne znam jel ovo prava tema za ovo pitanje,ako nije,molim vas recite gde je.

Treba da prodam 20m kukuruza u zrnu jednom coveku,sezona 2009.

Kako se krece cena ?

Komsija do malo pre je trajala pijaca trebao si otici da vidis,nakupci u kamion tovare za 1800 a inace ide za 2000,posto ti imas relativno dosta znaci ne daj ispod 1900.

Hvala komso.
Dakle 19din minimalno,a 20din optimalno po kg...kao sto sam i mislio,a ovaj nece po 20 kad mu je juce moj cale ponudio,kaze puno mu je,onda cemo naci neku racunicu da se nacenkamo na 19 ili eventualno 19.5
:ppozdrav:

Ujaku je ostalo pa autom nosi svakog vikenda po nekoliko vreca da rasproda samo...Nudili mu sverceri 18 a ako su nudili znaci dali bi i 19,samo nije hteo da se cenka sa njima jer mu nije hica za pare,a i besposlen je pa subotu provede na pijaci. :D

Nazad
Vrh