mealy
Član
Evo par slika malo kako kod mene trenutno izgleda mladi ovogodisnji zasad, sednice se drze OK i rastu lepo, samo da ne bude opet neka jaka susa i trebalo bi lepo da izguraju ovu godinu... Dacu i objasnjenje iznad svake slike za slucaj da ne moze da se vidi na imguru...Sve je od 25.05.2020te godine..
Prva slika su Black Star tresnje, 25.05.2020 snimljeno, mlade blize su moje, a tamo u daljini su komsijine starije (ne znam sortu)
Slika ispod je ostecen moj Black Star od zeca, i polako se opravlja...
Slika ispod je ostecenje od srne (nisu moje, a i ovo lici na list visnje cini mi se, komsijine su, ali svejedno je ruzan prizor)
Slika ispod je jos jedna moja Black star, i oporavak od zeca (obrstio ih ranije u prolece prilicno)
Slika ispod je deo gde je Burlat na magrivi (ovi dalji redovi, a najblizi red je Giorgia i nesto sto je prekalemljeno u prolece pa su slabije malo)..
Slika ispod je moj Grace Star na magrivi, on prilicno lepo raste zasad...
Prva slika su Black Star tresnje, 25.05.2020 snimljeno, mlade blize su moje, a tamo u daljini su komsijine starije (ne znam sortu)
Slika ispod je ostecen moj Black Star od zeca, i polako se opravlja...
Slika ispod je ostecenje od srne (nisu moje, a i ovo lici na list visnje cini mi se, komsijine su, ali svejedno je ruzan prizor)
Slika ispod je jos jedna moja Black star, i oporavak od zeca (obrstio ih ranije u prolece prilicno)
Slika ispod je deo gde je Burlat na magrivi (ovi dalji redovi, a najblizi red je Giorgia i nesto sto je prekalemljeno u prolece pa su slabije malo)..
Slika ispod je moj Grace Star na magrivi, on prilicno lepo raste zasad...
Poslednja izmena: