mealy
Član
Sweet Early je vise crna, ja bi pre na nju tipovao, Early lory verovatno nije posto ona nema bas crnu boju ko sweet early...moguce da je sweet early ili early lory
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sweet Early je vise crna, ja bi pre na nju tipovao, Early lory verovatno nije posto ona nema bas crnu boju ko sweet early...moguce da je sweet early ili early lory
Lako ti da se kladis u 100 evra kad si dobio od VucicaTo je manje vise ekipa sa necim zajednickim, a to je da kad su poceli da se se bave vocarstvom, zapravo su nastavili samo da beru tresnje od 30 godina na divljoj koje je njihov deda posadio i svojevremeno i brao.
Ne kazem za tog Paju ne znam decka vec generalno Ritopecki novopeceni vocari.
Kad ti prvu sezonu bavljenja vocarstvom imas par tona ili desetina tona robe, u vreme kad je placana 2-3 eur, lako je da budes gazda i pametujes.
Navodno ni ne prskaju ili samo jednom, a javno preporucuju Rogor insekticid karence 21 i vise dana i to zamisli protiv pucanja plodova, par dana pre berbe. Puna fejs grupa toga evo samo sacekajte sad su kise pitace neko za pucanje, prvi komentar ce biti "Rogor." sa sve tackom na kraju u 100 eur se kladim
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk