mealy
Član
Jel ima iko od tih sto otkupljuju (mislim na ozbiljne otkupljivace, ne nakupce za prodaju po Srbiji) pakericu sa masinom za klasiranje plodova ili vi morate da ih klasirate?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovako?kako ide iz godine u god vidim ja da ce da radi shtilovka
Која је ово трешња? Јуче у Крушевцу на пијаци 500 дин./кг. Укусна, крупна, одлична. Не види се добро на слици, али ове што су баш узреле су баш тамно црвене.
Imdividua je predsednik a cilj je da maksi i slicni lanci proizvode i prodaju plod.
Od danas nema vise izvoza, ne rade otkupi, Ritopek Vinca ko se kako snadje.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
ma cekacu ako ne bude vajde da malo zadebljaju daProbali to u RTS-u, i ne ide, poneli testeru na elektrini pogon ;-)
Ovako?
Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока
Regina i Kordija,godinama ih cekam kad ce da rode i uvek im nesto fali zimski mraz ,prolecni mraz,lose oprasivanje,vetar...za VASOVCA Neznam sta te nateralo na ovaj korak jedino da nisi pogresio asortiment a mislim da si ipozurio sa ovom odlukom sta se dogodilo
Nema ljudi, izgubilo smisao....
Drzite se vi vasih dvorista sto se tice vocarenja, tacnije do 50 ari ali da je dvoriste, sve sto moras da ides negde, nekakva njiva, to je sve crn posao.
I to sto gajite ne tripujte, lagano i osnovno pa sta priroda podari, bez besomucnih sati redovne rezidbe kopanja djubrenja, nista im nece fali, prve dve tri godine ekstra paznje posle cao.
bolja je varijanta u ovakvim uslovima preci na ekstenzivni uzgoj, sto manje ulaganja, samo minimalna obrada (malo rezidbe, 1-2 prskanja i eventualno malo kosenje trave i berba) i ko moze to sam da radi (ko ima manje povrsine, recimo ispod 50 ari ili malo vise, mislim da je to mnogo bolja varijanta od vadjenja)...