uglavnom malopre mi proguta poruku samo quote bio od cika Jove,
elem, pozdrav prijatelji,
meni dusu pojela ona bocna olt,imt srecom nasao sam coveka da je prodam,
skupe su mi imt sa 4 diska ili kuhn za 539 minimum 120000 din a i te poljakiinje su smao 100 eur nize.
Da vas pitam, sta je problem sa onim sa dve rezne letve, nasao sam jednu glanc ocuvanu samo malo zardjalu za 400 eura. Prijatelj je koristio sezonu dve i kaze da ne zna da radi sa njom a kupio je novu.Uzeo sam je od njega na probu.
MOLIM VAS :
Dajte savet kako da je sredim i sta da pazim, da odrzavam jer nemam pojma nista, a treba mi sto pre,
da li treba kardan sa lamelom za nju? kako se spusta i dize,kako se ostri i menjaju zupci, gde se kupuju zupci....
HVALA
To su takozvane dupleks kose, o kojima pricas. Lepo rade ali je kod njih problem kada nalete na zubac od grabulja u kosenju, pa tada menjas dve kose. Moja iskrena preporuka je rotociona kosa. Za 400 eura roto kosu ni polovnu neces naci, a ako uzmes ovu dupleks kosu i ne svidi ti se za dve sezone verujem da mozes uzeti za nju pare koje si dao. U sustini dupleks kosa je ista kao i obicna sto se odrzavanja tice, samo mnogo manje zagusenja u radu i silazenja sa traktora.