Zmaj 151
Član
Evo moje deutz fahr kosacice juce izremontovana i spremna za rad
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav radne kolege, kupio ja prije par sedmica ovu rotacionu kosilicu, pa me zanima (jer nisam do sad imao iskustva sa rotacionim kosilicama) da li moze da kosi u ovakvom stanju i koliko utice na efekat odsijecanja trave, košenja, ovo je prednji buban a nije bolji ni zadnji koji se nalazi na slici ispod.
Pozdrav radni narode, kupio sam sipovu kosilicu SIP 165, samo nisam uspio da slikam svoju, pa evo ovdje na slici jednoj od slicnih kosilica SIP 165 , nalazi se jedna opruga, i pitam se za sta služi, i s tim da nisam nikad radio sa kosilicom, zamolio bih nekoga ako moze da mi kaze kako treba da bude nastimana kosilica za rad.
[/IMG]
koja bi kosa bila idealna za mtz 892.2?
Nikako ne manja kosa od 190cm ili 2m.
Drugari da li neko zna kataloski broj za kaiseve za imt-ovu toracionu kosalicu,sa 4 diska.Treba da ih menjam al ne znam broj.
Ako mislis na ono sto nateze kais imam 2,gore i dole.- - - - - - - - - -
Pogledaj koliko valjkastih spanera imas,moze da bude sa 2 sa 1 i bez spanera.Od toga zavisi velicina.