Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
koja bi kosa bila idealna za mtz 892.2?
Nikako ne manja kosa od 190cm ili 2m.
I to je malo ja koristim kosu od 2m Kuhn GMD-55 sa traktorom od 60KS , a potrebno joj je po katalogu 35KS (20min/KJ brzina oko 10km/h). Bez problema bi trebalo da nosi kosu od 3.1m (70KS) ili 3.5 (80KS) .
Sluzi da izupci kada naletis na panj/veliki kamen/sandjamu... nemoj da zaboravis da MORAS imati kardan sa lamelom inace "ode mas' u propas' "Pozdrav radni narode, kupio sam sipovu kosilicu SIP 165, samo nisam uspio da slikam svoju, pa evo ovdje na slici jednoj od slicnih kosilica SIP 165 , nalazi se jedna opruga, i pitam se za sta služi, i s tim da nisam nikad radio sa kosilicom, zamolio bih nekoga ako moze da mi kaze kako treba da bude nastimana kosilica za rad.
[/IMG]
a kada naidjes na krticnjak, onda moras da iskljucis kardan, podignes, vratis u nazad, da sidjes, da ocistis rukama lepo gde je nabilo, da se popnes krenes, preskocis, ukljucis kardan i nastavis do sledeceg krticnjaka ili mravinjaka, pa opet polako celu tu operaciju ponovis, ja sam jednom 40 ari kosio cetiri i po sata, bio sam krticnjak i mravinjak, a trava visoka pa ne vidis gde su, nego samo vidis ne kosi, ostaje
a treba i da imas jednu kosu u rezervi i nitne i podloske, pa siljke, pa i one uske sto drze kosu hoce da puknu, ma pakao kad ti kazem
jos kad ostane neki spic, hoce da nabija na vrh kose, pa opet moras da sidjes da cistis :