Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U čemu je razlika u imt kosačicama izmedju okruglih i duguljastih? hvala unapred
Dansa Poljakinja prvi put nije odradila posao do kraja
- - - - - - - - - -
Godinu dana je vec kod mene i za to vreme je odradila oko 30ha. Sto se garancije tice istekla pre 15 dana. Ali serviseri su obecali da ce je uvaziti. Menjaju se sva cetiri zupcanika, njihova cena u prodavnici je oko 15000 din. Imam utisak da fabricki nisu nastelovali razmak izmedju zupcanika. U karter sam na pocetku sezone dosuo i sae 90 ulje izmesano sa tovatnom mascu i imalo je te smese preko pola kartera. Zanima me da li ce mi praviti neke probleme zbog masti? Ima li neko iskustva sa tim?
i zaboravio si da kažeš da je ova prva napravljena po welgerici a ova druga je konstrukcijski puno modernija i bolja za radOkrugle su stari tip i imaju pogon diskova preko jedne dugačke osovine koja kod svakog diska ima konusni zpučanik koji pokreće malu poprečno postavljenu osovinu a posle ona pokreće sam disk.
Ove duguljaste su u stvari original Kuhn-ove i imaju pogon preko niza zupčanika koji se proteže od početka do kraja "pruta".
Ne...moja nije takva. Unutra je imala dugacku osovinu celom duzinom nije iz dva dela kao ta na slici pa je osovina bila tanka za veliko rastojanje izmedju zupcanika pa je zbog vibracija iskrivila osovinu i onda je strugar ugradio kuciste u koje je stavio obican lezaj na sredini osovine i od tad radi lepo...poljakinja je inace Z042
imam kosacicu bcs 404 radio sam s njom 6 godina bez problema za sezonu pokosim oko 50-60 hektara e sad mi pocela da grije u kucistu tanjira ,dal neko zna sta ide u nju ulje il mast i gdje se sipa .