Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kojoj brzinom kosite sa poljakinjom od 165cm i naprimer imt539 u bas dobroj detelini
Kad je bas dobar otkos, morala je 3 spora, ali mi je bio spori kardan na 560... Pre neki dan sam ga ubrzao, sad cemo videti kako ce ici.kojom brzinom sa 560
Matic evo pronadjoh par fotki iz kosenja ovsa + stocni grasak. Velika gustina biljaka i ogromna masa, proslo je bez zagusivanja kose, ali skoro gas patos.
Vladj, ovo kositi je igra, samo snage i obrtaja na pv i nema problema. Problemi nastaju kada je djetelina visine do pasa i onda padne dole i zamrsi se, kada tjeras u pravcu kako je polegla, manji je problem.Ali kad ides u kontra smjeru, gornji dio biljke udara u bubnjeve i gredu a jos nije odsjecen, pa nozevi moraju da isjeku tanjiri da navuku na sebe prvo donji dio biljke, zatim pocinju da je prevrcu i tu nastaje sranje.
A ovo kojom brzinom ko kosi, bas se naslusah gluposti, jer covjek je pitao za dobru djetelinu, i ovo sto tvrdi Matic je 100% tacno.
ps. Sta me zeza sad oko slanja.Kaze prekratak post.